Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Община Русе организира кръгла маса по проблемите на бизнеса
Автор: Екип Ruse24.bg 15:31 / 16.07.2014Коментари (0)747
©
Община Русе организира кръгла маса по проблемите на бизнеса. Тя ще се проведе на 25 юли /петък/, от 10 до 12 часа в зала "Европа" на Доходното здание. Това стана ясно на пресконференция днес, на която присъстваха кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметовете Даниела Шилкова и Страхил Карапчански, собственикът на "Топ мен" ЕООД Мартин Йорданов, проф. Сава Джонев - преподавател в Софийския университет, издателят на книгите на Елиаху Голдрат - Димитър Бакърджиев, известният дизайнер Любомир Дойчинов, както и много представители на институции и бизнес организации в Русе.

"Инициативата на Община Русе е в изпълнение на Стратегията за инвестиционен маркетинг. Идеята ни е да създадем платформа за структуриран диалог между институциите и бизнеса, а целта - Русе да е атрактивно място за живеене, работа и правене на бизнес", заяви в началото на брифинга зам.-кметът Страхил Карапчански. 

Кметът Пламен Стоилов допълни, че проблемите на бизнеса са важни за Общината, затова трябва да бъдат дефинирани. "Кръглата маса е първата инициатива от предстояща поредица, зад която Общината застава на 100%. Целта е да се подпомогне бизнеса и да има по-добро взаимодействие с институциите, да се презентира бизнеса на Русе у нас и в чужбина", заяви Стоилов.

Бизнесменът Мартин Йорданов от своя страна благодари на Общината, че е прегърнала неговото намерение за диалог. Той лично ще доведе в града ни едни от най-добрите теоретици, които да обучават безплатно всички желаещи по маркетинг и бизнес. 

"Имаме най-добрите фабрики и можем да се гордеем с постигнатото. Аз съм щастлив, че живея в този град, благодаря за протегната ръка", обърна се Мартин Йорданов към кмета на общината.

Участниците в днешната среща се договориха да продължат дискусията в по-широк формат следващия петък, когато ще се проведе кръглата маса в зала "Европа".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
15-годишно момче загина, пометено от автомобил в София
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: