Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ротвайлер нахапа баща пред сина му, собственичката избягала
Автор: Екип Ruse24.bg 10:22 / 04.05.2016Коментари (9)557
©
Ротвайлер нахапа мъж пред очите на детето му в столичния кв. "Гео Милев". Собственичката му едвам дръпнала животното и вместо да се извини и да поговори с нахапания човек, тя побягнала заедно с домашния си любимец.

"Вчера сутринта водех 4-годишния си син на детска градина. На тротоара се разминахме с една жена, която водеше голям ротвайлер на каишка. Бяхме ги подминали вече, когато чух ръмжене и с периферното си зрение видях, че кучето ме напада", разказва потърпевшият Мирослав Енков, предаде БТВ.

Той е захапан за единия лакът, докато се опитва да предпази детето си. "Кучето беше с повод, но без намордник. Собственичката, според мен, реагира нагло - обърна се и просто избяга по най-бързия начин", допълни Енков.
Мъжът е подал жалба в полицията срещу стопаните на животното. 

"Куче, което хапе и представлява опасност за деца, за мен, няма право да живее. Това е огромно куче, ротвайлер, готово да убие", коментира потърпевшият.

Енков добави, че възнамерява да заведе граждански иск срещу собствениците на кучето, защото предвидените от закона глоби за много ниски.

Кметът на район "Слатина" Наталия Стоянова поясни, че предвидените санкции са от 100 до 200 лв. "На територията на детски градини, площадки и паркове, където има деца и хора, е забранено да се разхождат кучета без повод и без намордник. Има си конкретни места за разхождане на кучета", добави Стоянова.

Кметът добави, че е подаден сигнал и към 1 РУП в София.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
100 лева глоба при възможна инвалидизация за цял живот?!? Очевидно софтуерът, измислил ГУЛАГ, не е деинсталиран от България.
0
 
 
В зелените площи на бул.*Свобода*,около двете детски площадки постоянно се разхождат наглеците с кучета!Никой от тях не си събира лайната!ДОКОГА!
+3
 
 
Собственичката да я хвърлят в клетка с точно тая порода злобни кучета ,да види кеф ли е ,а тая гад да я приспят веднагически !Защото не се знае следващото нападение дали няма да е фатално !
на 04.05.2016 г.
+9
 
 
Дано го видят от общинска администрация - Пловдив. Тук всички паркове и градинки напук на забранителните табели са превърнати в места за разхождане на кучета. Цар Симеонова градина може би е единствено изключение. Дори тези които са в непосредствена близост до специализираните заграждения са третирани без капка свян. Не знам какво трябва да се случи за да се вземат драстични мерки и започне безпощадно налагане на санкции. Друго избавление не виждам. Собствениците на кучета в повечето случаи са твърде нагли и при забележка влизат в разправии вместо да се извинят и коригират поведение.
+8
 
 
мами4ката и да е ба и к-***ата, "Куче, което хапе и представлява опасност за деца, за мен, няма право да живее. Това е огромно куче, ротвайлер, готово да убие", коментира потърпевшият. абсолютно е прав 4овека
+10
 
 
Браво на човека ,правилно е реагирал в последствие .
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: