Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неприятни известия от любими хора за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 10:09 / 08.02.2019Коментари (0)2107
©
Хороскоп за днес, 8 февруари 2019 година:

Овен

Постарайте се любовните ви отношения да не се усложняват и да остават приятни. Благоприятни са годежите и взимането на жизнено важни решения. Възможно е да постъпите необмислено при създаването на делови отношения. Отначало обмислете няколко крачки предварително, а след това вече сключвайте съглашение. Възможни са малки парични постъпления. Поглезете себе си и домашните, купете вещ, за която отдавна сте си мечтали.

Телец

Днес може да измамите очакванията на партньорите си и да загубите тяхното доверие. Представителите на този знак може да се отличават с безразсъдството си. Възможно е толкова да се вглъбяват във вътрешния свят на своите мисли и чувства, че може напълно да не осъзнават ставащото наоколо или да не се интересуват от него. Изпитвате пълната увереност, че можете да намерите решение на всякаква задача, анализирайки я логично и последователно. Болшинството Телци получават възможност за повишаване на материалния си статус.

Близнаци

Любовта и нежността за вас са всичко, но поради липса на искреност и откровеност няма да сте особено щастливи в любовта. Възможно е да сте намусени и депресирани поради семейни неуредици. Може да очаквате най-голям успех в бизнеса или в професиите, свързани с обществената работа. Природната ви щедрост, а също любовта към разкоша и екстравагантността, могат да ви направят длъжник.

Рак

Ако любовните ви отношения вече са безсмислени и напълно са изчерпани, не трябва да се противите на разрив, тъй като в противен случай самите вие може да се превърнете в препятствие към щастието си. Сега сте склонни да постъпвате твърде импулсивно и понякога необмислено. Раците може да бъдат недоволни от това, че им се възлагат твърде големи задължения, отколкото това предполагат длъжностните задължения. Ако обмислите и прецените предварително всичко, то може да получите печалба.

Лъв

Романтичните ви и съпружески отношения се нуждаят от вашето внимание. Ако са възникнали някакви проблеми, то сега е времето за тяхното уреждане. Смирете гордостта си и признайте своите грешки. Възможни са проблеми в работата, но притежавате достатъчно енергия, за да направите много и да постигнете успех. Като че ли финансовите ви дела тръгват добре, но все пак парите няма да стигат за всичко.

Дева

Може да се окажете в центъра на събитията и да имате голям успех сред поклонниците си. Помага ви вродената ви способност да се справяте с емоциите. Напълно вероятно е да изстинете към предишния род дейност. Дръжте в ред документите си, за да не ви изненадат неочаквани неприятности.

Везни

Възможно е да не оценявате реално отношенията си с любимия човек, взимайки желаното за действително. Отделете повече внимание на близките си хора, тъй като поради вашата липса на откровеност се оформя известно отдалечаване и неразбиране. Днес ви е изключително трудно да коцентрирате вниманието си и да се съсредоточите в работа си. Всякаква покупка може да бъде несполучлива.

Скорпион

Този ден е свързан с неприятни известия от любими хора и провокации от съперниците. Нарасналите ви амбиции, вашето самомнение и отчужденост могат да ви донесат много неприятности. Всички започнати днес дела, се развиват успешно. Не са изключени конфликти с проверяващи организации и представители на властта.

Стрелец

Гледайте смело в бъдещето, възможно е ново познанство. Възможно е да посъветвате децата си как да се отнасят с новите си познати. Главното е да не се скарате с началството и тогава ситуацията се подобрява. В семейните отношения може да чувствате силно привличане и големи противоречия. Вероятно е днес да получите наведнъж няколко интересни предложения за работа. Не бързайте с отговора. Мнозина са обезпокоени от нестабилността на финансовото положение. Материалното положение на много Стрелци се подобрява.

Козирог

Днес възприемате ясно достойнствата и недостатъците на своя партньор. Налага се да решите кое е по-важно за вас – да бъдете свободни или любими. Предстои ви много суетене и безпокойства. Възможни са проблеми поради недостоверна информация, множество срещи и телефонни разговори. Може да повишите авторитета си в учебния и работен колектив. Не си струва именно сега да прилагате новаторски методи и да се стремите към нововъведения. Възможно е съдействие и помощ от страна на приятели и роднини.

Водолей

Не трябва твърде много да се предавате на мечти, за да не бъдете уязвими. Препоръчва ви се да се отървете от вредните навици, гордостта си и високомерието. Възможно е да ви се наложи да приложите всичките си сили и средства за постигането на желаната независимост в собствените дейности. Оптимизмът ви, лекотата в общуването и личното обаяние обуславят редица позитивни ситуации, които в бъдеще да доведат до печалба или да повишат авторитета ви.

Риби

Понасяте трудно любовните разочарования. Децата може да огорчат със своите проблеми Рибите – родители. Възможно е днес действията и мненията на Рибите да бъдат в противоречие с началството и колегите. Семейните проблеми отново излизат на преден план и изискват значителни разходи.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: