Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
4 модела сутиени за дами с пищен бюст
Автор: Екип Ruse24.bg 18:07 / 10.12.2020Коментари (0)1806
Изборът на подходящ сутиен, както по отношение на размер, така и на стил, е нещо, което засяга всяка дама. Елементите като комфорт, адекватна опора и естетика, определено, са най-важните критерии в избора на модел.

Трябва, обаче, да признаем, че за дамите с големи гърди е много по-трудно да изберат подходящ сутиен. В повечето случай изборът на дизайн и размер е твърде ограничен. Затова, особено в ситуацията в момента, онлайн магазини като Astratex.bg идват на помощ. Тяхната цел е да осигурят правилния сутиен за всяка дама, затова днес ни представят модели и кройки, които са идеални за дами с богати форми.

Сутиени, специално създадени за големи гърди

В колекцията сутиени за пищни форми на Астратекс, ще намерите внимателно подбрани модели за дами с пищен бюст. Те имат широки презрамки с мека подплата, така, че максимално да облекчават гърба. Също така ще видите и модели, които оптически намаляват размера на бюста и осигуряват добра опора на гърдите. Можете да избирате между различни дизайни, които отговарят на изброените критерии.

Нашите съвети: Сутиен Spacer 3D Viktoria и Сутиен Maia 4D Soft Control Satin, които са изработени от специален материал, перфектно прилягащ на кожата, така, че същевременно да й позволява да диша.

Сутиени, които оптически смаляват бюста

Така наречените сутиени минимизатори (смаляващи сутиени)  са създадени специално за големи гърди. Те позволяват на дамите да се насладят на максимален комфорт през целия ден. Техният дизайн с подсилени странични шевове, висока среда и материали, които се адаптират към кожата, дава нужните стабилност и удобство.

Нашите съвети: Сутиен Alexandra неподплатен, смаляващ и Сутиен Power Lace с намаляващ бюста ефект, неподплатен. Тези два модела без подплата могат да удържат и най-буйният бюст и са налични чак до чашка G.

Неподплатени сутиени

Всички дами с големи гърди знаят, колко трудно е да се намери сутиен, който да не убива никъде. Неподплатените сутиени са идеалното решение, защото те нямат подплата, която да притиска бюста и в същото време осигуряват мека опора. Някои модели са, дори, без банели, така, че да не създават никакви проблеми.

Нашите съвети: Сутиен Anya неподплатен без банели и сутиен Galla 557924 неподплатен без банели. Първият е създаден от удобен еластичен микрофибър, който се приспособява към бюста, а вторият е с красива дантела отвън, но с удобна памучна вътрешна страна на чашките. И двата модела са с висок център, така, че добре да прибират бюста.

Сутиени без банели

Сутиените без банели са идеален избор за под тънките дрехи. Меките чашки, изработени от памук или еластичен микрофибър ще обхванат гърдите, давайки им пълна опора по време на деня. Те са и изключително подходящи за носене вкъщи и за спорт, защото дават опора на бюста, но в същото време можете да се движите свободно с тях.

Нашите предложения: Сутиен Georgina без банели памучен и  Спортен сутиен Easy неподплатен BELLINDA. Първият модел е с широки презрамки и е изработен от мек памук покрит с красива дантела. Вторият модел пък е спортен безшевен сутиен, който е перфектен за носене вкъщи.

На Astratex.bg ще намерите още много модели бельо в различни цветове, кройки и размери. И не забравяйте – не само при избора на сутиен, но като цяло при избора на бельо, трябва да вземете предвид материала, от който е изработено то, защото най-важното нещо е вашията комфорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: