Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Атанас Атанасов: 500 млн. лева ги няма, а само 11 язовира са ремонтирани докрай
Автор: Цвети Тончева 12:39 / 24.01.2022Коментари (8)450
©
В петък късно вечерта в НС вицепремиерът Корнелия Нинова изнесе подробна информация по темата с ремонтите на язовирите у нас, съобщи в Пловдив Атанас Атанасов, председател на Комисията по вътрешен ред, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Още преди време ние от ДБ алармирахме, че съществува голям корупционен риск за усвояването на тези 500 млн. лева, които бяха дадени“, каза Атанасов и добави:

"500 млн. лева ги няма, а само 11 язовира са ремонтирани докрай досега, от които само един законно, а другите 10 незаконно. Тази информация вече е в прокуратурата и  тя трябва да разследва къде са тези милиони“.

По думите му това е един огромен финансов ресурс, който го няма. На ход сега е прокуратурата.

Общо над 4000 са язовирите у нас, които трябва да бъдат поддържани и ремонтирани, тъй като представляват риск за населението, каза още Атанасов. Тяхното стопанисване сега е разхвърляно между различни институции.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Излетя!ИЗПУСНАХТЕ ГО,лузери!Аре сега,бегом към Гребната,да си измиете сополите.....
-2
 
 
Заявихте ли мерак за плицукане в басейна,ПРОСТАЦИ-ТРОЛЧЕТА?Хайде,че първия самолет се напълни с желаещи!
-2
 
 
анонимните чалгаро-ПРОСТАШКИ ТРОЛЧЕТА са недоволни от коментариите,май?Знаем кои сте,бедни сополиви душички,един пирон в живота си не сте побили,а искате язовири да градите,нещастни копилета!Вижте *вашите* цени в магазините,цените на ток,вода,услуги и ще разберете какви нищожества сте! П.С.имате покана от *тиранинЪт* да се *наквасите* в басейна му,в Барцелона!
-2
 
 
прав си прав си,ето на,спомняме си за онзи язовир,пред който кире лъжеца позираше,беше източен от *тиранинЪт* и водата му пратена в басейна на *къщата в Барцелона*!Заради такива миризливи лайна като тебе и гаргамел бойкикев хората се отвратиха от вас,*демократите*!
0
 
 
Аре бе димкаджии, 11 язовира били ремонтирани до край? Добре бе, а другите колко са, в срок ли са договорите? Като ще казваш колко са направени и цялата сума за всички язовири, кажи и за другите договори изпълняват ли се, в срок ли са, ЗАЩОТО ако са в срок къде е скандала? А тези с незаконното строителство да не би да са с временни разрешения за строеж, защото те НЕ са незаконни, въпрески, че новата власт от 9 месеца само това повтаря! И махнете го тоз ниския изцъклен гном, женераль дю Пети, че където се появи дискредитира всичко и всеки!
-1
 
 
А къде са..... То след като ти бият шута и няма откъде да смучиш лесно се говори.... ХАХАХА.... ХАХАХА.... Защо като беше захапал кокалчето не го каза??? ХАХАХА... ХАХАХА.... Аз пък казвам, че 300000 лева ги няма и нищо не е ремонтирано... Влезте между блоковете зад 2 районно, в КИЧУКА срещу Македония..... ХАХАХА..... Коцееее, къде сиииии.....
-2
 
 
Те**а в лъжливия гном. Изтъркахте се. Какво разбираш ти от язовири бе ексПрокурора на Разград от преди 1989г. Те**а в червената пребоядисана маймуна.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: