Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
БДЖ подобряват услугата за доставка на колетни пратки
Автор: Екип Ruse24.bg 14:48 / 30.07.2010Коментари (3)255
© Ruse24.bg
С цел подобряване обслужването на своите клиенти, от началото на месец август "Български държавни железници" ЕАД ще намалят срока за доставка на колетни пратки. За да бъде осигурено по-бързото транспортиране на колетите, националният железопътен превозвач ще въведе нова организация за тяхното превозване.

До момента превоза на колетни пратки се осъществява с влаковете, които пътуват през деня. Чрез създадената нова организация транспортирането на колетите ще се извършва и през нощта в съставите на нощните влакове, които пътуват по основните направления в страната. Това са направленията между София и морските градове Варна и Бургас, между София и Добрич, София и Русе, както и между Русе и Стара Загора.

Освен в началните и крайните гари колетните пратки ще се товарят и разтоварват и в по-големите междинни гари, които се намират в Пловдив, Стара Загора, Карнобат, Горна Оряховица, Шумен и Мездра. В тези гари ще се извършва и прехвърлянето на пратките от едни на други влакове, в случаите когато до адреса за получаване на колета не пътуват директни пътнически композиции.

По този начин "Български държавни железници" ЕАД ще ускорят процедурата по доставка на колетни пратки, което ще осигури по-голямо удобство на клиентите, използващи тази услуга.

Подробна информация за новата организация на превоза на колетни пратки, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат от всички гари, които осъществяват колетна дейност, както и на официалния интернет сайт на "Български държавни железници" ЕАД (www.bdz.bg).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 31.07.2010 г.
0
 
 
Да, все още има нощни влакове с фургони, но са малко. Как съм си прекарвал колелото от Варна за София и обратно, само аз си знам!
+1
 
 
Те си ги превозват отдавна през ноща.Още преди 30 години,когато бях студент във Варна,майка ми ми пращаше с нощния влак Пловдив-Варна всяка седмица по един колет.Таке че тези д не се правят на на пичове.Имам предвид ръководството на БДЖ,назначено от Бащицата Бойко...
-1
 
 
Е, откриха Америка най-после! Досега какво им пречеше да превозват колетите и през нощта? Те по-добре да гледат пратките да стигат до получателите си невредими, непокътнати...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Covid-19
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Гергьовден 2024 г.
Катастрофи в България
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: