Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
БСП подрежда водачите на листите за изборите
Автор: Екип Ruse24.bg 16:38 / 25.08.2022Коментари (0)513
© БГНЕС
БСП тръгва с пълна готовност към изборите, имаме да приемем платформата, да одобрим листите, каза пред журналисти бившият министър на земеделието и водач на листите в Шумен и в Русе Иван Иванов.

Националният съвет на БСП утвърждава днес кандидатските листи на "БСП за България" и платформата за предстоящите избори за народни представители, съобщава DARIK. 

Иванов коментира, че няма напрежение в реденето на листите. Попитан какво ще пише в предизборната програма, той отговори: "Това, от което се нуждаят българските граждани: спокойствие, доходи, сигурност през зимните месеци". БСП винаги се е борела за челните места, за спечелване на изборите, заяви още Иван Иванов.

Филип Попов - водач на листата във Видин, коментира, че кампанията на левицата ще бъде позитивна. Той посочи, че ще се стараят да стигнат до всеки български гражданин и да обясният какво предлагат и какво е направила БСП за тези няколко месеца в управленска коалиция. По отношение на кризата с газа още при работещия парламент ние ясно и категорично заявихме, че в интерес на България е да се водят преговори с "Газпром", даде пример той.

Относно напускането на няколко човека от ръководните органи на Видинската партийна организация, Попов коментира, че това е оздравителен процес за организацията. Той отбеляза, че листата във Видин е пълна - осем човека, млади хора, амбициозни, ангажирани с проблемите на Видинска област. Една много добра листа според мен, заяви Попов.

Кирил Добрев, член на Националния съвет на БСП, коментира на влизане в централата на партията, че нищо не му дава основание да смята, че на следващите избори БСП ще има по-висок резултат от предния път, тъй като начело на листите са същите хора. Той добави, че единственото, от което е впечатлен, е лидерското място на Корнелия Нинова в Благоевград. 

"Днес съм дошъл да видя каква политика ще провежда моята партия БСП, дали отново ще се съюзява с партиите на протеста, които протестират срещу "Газпром", или ще пишем писма до руската страна да се събираме заедно. Защото едното от тези две лица на тандема Нинова-Методиев е лицемерно. Искам да разбера кое е лицемерното лице днес", коментира Кирил Добрев.

"Аз не знам дали ще остана на заседанието на Националния съвет, тъй като прокуристът на сградата Гуцанов е подготвил нов документ за моето изключване и ще видя дали ще намери място днес в заседанието", каза още Добрев.

Още по темата: общо новини по темата: 652
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: