Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
BTV официално обяви новия водещ на "Гласът на България"
Автор: Екип Ruse24.bg 15:42 / 23.06.2021Коментари (0)738
Талантлив, млад, популярен и харизматичен – музикантът и актьор Иван Тишев е новият водещ на сезон 2021 на "Гласът на България", който тръгва в ефира на bTV тази есен. Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика". Завършил музикалното училище “Любомир Пипков" в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни - за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z", той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала "Не така, брат“.

“Да съм водещ в новия сезон на “Гласът на България" е голяма радост и поредното предизвикателство за мен. Обичам да излизам от зоната си на комфорт и нямам търпение да се срещна с всички талантливи и гласовити изпълнители, които ще се явят на сцената. Сигурен съм, че заедно ще подарим много изненади и свежо настроение на зрителите", коментира Иван Тишев.

Александра Петканова и този сезон ще бъде чаровният и усмихнат V-репортер и водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт.

"Много съм щастлива да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу по bTV и този сезон. В “Гласът за кадър" ще има много забавни моменти, както с новите треньори – Дара, Галена, Любо Киров и Мастър Иван Лечев, които много много харесвам, така и с кандидатите за титлата “Глас на България", които пък нямам търпение да видя и опозная", каза с вълнение Алекс Петканова.

Сезон 2021 на "Гласът на България“ стартира в ефира на bTV през есента с цели три нови треньорски попълнения и нов водещ в лицето на синеокия Иван Тишев. В култовите червени кресла вече са готови да се настанят звездните Дара, Любо Киров и Галена, които заедно с трикратния носител на треньорската корона - Иван Лечев, ще оформят новия менторски състав. Новите треньори и водещ на емблематичното музикално шоу по bTV обещават да внесат още много нови емоции и страхотно настроение, в новите епизоди на формата.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: