Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Баща моли за помощ, търси детето си
Автор: Екип Ruse24.bg 14:21 / 23.09.2016Коментари (0)559
©
Баща на 4-годишно момченце търси син си и се съмнява, че майката вече го е извела от страната.

Моля за помощ! Така започва апела си Калоян Милев. "Детенцето ми Ники е в неизвестност за мен от 02.09.2016 година. Тогава майка му Теодора Милева е направила неуспешен опит да го качи на самолет за Хонгконг през Катар. Използвала е подправена декларация, но изричната ми забрана в Гранична полиция е осуетила опита. Към момента са на общодържавно издирване", пише Калоян.

По думите му впоследствие майката се е сдобила с фалшиви английски паспорти и най-вероятно през Варна е излетяла с детето. Към 22.09 полицията не може да установи напуснала ли е и дали с нейния или друг паспорт.

"Основната й цел е да напусне страната и да стигне до крайна точка Австралия. Разполага с финансов ресурс подсигурен от майка и - Искра Борисова Даскалова, която знае къде са, но ги укрива", споделя още бащата.

"От 6 месеца Теодора има психическо неравновесие и няма нищо общо с познатия й вид , мислене и темперамент. Секта ли е, друго ли е не знам. Най-страшното е, че 4-годишното ни детенце е с нея", пише още той.

Пред bTV Калоян коментира, че майката просто е напуснала дома, все едно излиза до магазина, нищо не си е взела. По думите му от известно време съпругата му Теодора Милева е развила страхова невроза, била е обсебена от детето и е била постоянно с него.

"Майката на Теодора се впива в дъщеря си, те имат много силна връзка. Те са си светът - майка и дъщеря. Същото се случва и в момента", обясни още бащата.

Теодора е имала и проблеми с храненето, станала е изключително слаба - едва 36-37 кг. "Теодора е много инатлив човек. Тя не е лишена от нищо, не работи от 4 години и половина, трябваше да тръгне на работа и постоянно отлагаше, защото този страх започна да се развива", допълни Калоян Милев.

По думите му състоянието й се е задълбочило от март тази година. Той се е обърнал към полицията, която издирва майката и детето, но до момента без резултат.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: