Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Баща на дъщери се гаври с любовница, снима я гола и я унижава
Автор: Екип Ruse24.bg 08:37 / 13.01.2021Коментари (0)813
©
Кредитен консултант ще лежи 3 години и половина зад решетките за отвличане и изнасилване на бивша любовница. Гаврел се с нея, докато я снима. Решението за 49-годишния кредитен консултант е на Апелативния съд в София и е окончателно.

То идва сега, след като през миналата година мъжът е осъден за отвличане и изнасилване на две инстанции, но той иска възобновяване на делото. Апелативните магистрати не се съгласяват, че по време на процеса са допуснати нарушения, както и че съдебна заседателка преди трийсетина години е била съученичка с жертвата не я прави пристрастна.

Насилникът и жертвата са от село в Югозападна България, като заради интимните подробности променяме името на жената, а това на селото спестяваме. Кредитният консултант Александър от години живее и работи в София. Има семейство и две дъщери. От началото на 2014-а започва да пътува по командировки из Югозападна България и прескачал до родното си село. Случайно се засича с детската си приятелка Катя, с която не са се виждали 20 години. Разменят си телефоните и между тях се поражда привличане, въпреки че Александър е семеен, а Катя има връзка с друг мъж.

Първо двамата прекарват уикенд във Велинград, после пътуват до Асеновград. При командировките Александър отсядал в квартирата на Катя, която тя наема в град, където работи в завод за облекла. Кредитният консултант й правел различни подаръци - от това да й купи пералня и да й прокара кабелна до дрехи и бижута. Така минават два-три месеца, докато Катя иска да се разделят, за да задълбочи връзката с другия мъж. Тогава той започва да й звъни постоянно и да я пита къде е и какво прави.

На 28 август 2014-а Катя пътува със своя приятелка до Петрич, като Александър й звъни през целия ден, но тя не му вдига. Прибира се привечер и пред блока вижда Александър в колата му. Не му обръща внимание и се качва до апартамента си, но точно преди да си влезе, той я настига и опира в гърба й някакъв предмет и й заповядва: "Отваряй вратата, тази вечер ще те съсипя".

Вътре вади ловджийски нож, хваща я за косата и я поваля на пода. Казва й, че тази вечер "ще я направи известна" и "звезда". След това я псува и налага с юмруци, като я кара да се съблече, за да я снима гола и да разлепи снимките в селото им.

Жената се съпротивлява, но насилникът успява да й събуе панталоните и прашките и да й скъса потника. Когато Катя остава само по гуменки, я кара да седне на фотьойл и извадил телефона си. Въпреки съпротивата на жената гаврата започва с фелацио, докато Александър снима. С порой юмруци я накарал да обуе обувки с токчета и да се усмихва, за да я снима гола в профил.

После взима праскови и банани, нарежда ги около интимната област на жертвата и пак я снима. Гаврите се редуват с обиди, че е грозна, и заплахи, че ще наеме хора, които да я убият и следващият гроб в селото им ще е нейният. Сълзите на жената не трогват насилника, който междувременно си взима бира и я изнасилва. Не го трогва това, че му напомнила, че има дъщери и такова нещо би могло да се случи и на тях. Той отвръща, че това е невъзможно, защото те са "пичове", самият той е "класа", а доскорошната му любима - "нищожество".

Към сутринта насилникът заплашва жертвата, че ще я заключи, за да не може да ходи на работа и да я уволнят. Все пак я пуска до завода й след заплахи. Когато колежките й я питат за раните по лицето й, тя им казва, че се е ударила в колата. През това време се чудела дали те са видели снимките, които й направил Александър, в интернет.

Накрая Катя признава през сълзи на своя началничка, че някой я е нападнал с нож. После се обажда на брат си, за я вземе. Като му спестява много подробности, отиват в полицията, пише "България Днес". Там обаче й става лошо и се налага да я свестяват с инжекции. Чак след излизането на резултатите от прегледите признава за сексуалните гаври.

По време на последвалото разследване експертизите показват, че Александър не страда от психично разстройство и не е садист.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: