Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Баща твърди, че полицаи са пребили брутално 19-годишното му момче 
Автор: Екип Ruse24.bg 09:11 / 13.02.2023Коментари (4)327
© Facebook
Твърдение за полицейско насилие взриви социалните мрежи. Според публикация във Facebook, млад мъж е бил пребит от четирима полицаи, в извънработно време.

Костадин Недялков, който е баща на 19-годишното момче, твърди, че случаят е от 11 февруари. По думите му-побоят е станал в 4 часа сутринта пред дискотека. Момчето било нападнато на излизане от заведението, като според разказа на бащата е изпаднал в безсъзнание. Охраната на заведението се е намесила и е спасила живота му, допълва бащата. 

Полицията в Плевен започва незабавна проверка по случая.

Публикуваме разказа от Фейсбук на бащата - Костадин Недялков:

На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи/цивилни, извън работно време/ с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори. Излизайки от дискотеката те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се започва бой, бой, бой... Както се бие куче. НЕ! НЕ като куче, защото то има правото да вие и скимти от болка, а като парцалена кукла, която е безжизнена и си правят каквото искат с нея.

Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание. Спират да го бият чак когато си гълта езика и започва да умира. Започва да хърка и да се тресе пред смъртно с обелени очи и само намесата на телохранителите да му извадят езика го спасява. Не знаем дали е посинявал от задух, защото лицето е било на пихтия и цялото в кръв . Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен.

Тези убийци няма как да ги наричам полицаи. Това са държавни служители които получават заплатите си от нашите данъци. Годишно плащам данъци между 200 000 и 500 000 лв. Плащам за да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите, при нас родителите са в сърцето. Плача, но без сълзи за да съм силен пред него. Плача с душата си, но вътре в мен. Пиша днес 12.02.2023, а не вчера, защото трябваше да съм сигурен на 100%, че биячите са полицаи. Моля Ви който по някакъв начин е станал неволен свидетел да ми пише ЛС. Все пак 4 обучени биячи бият 19-годишно момче. 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.02.2023 г.
0
 
 
и това е като прокурорското. тати е зад гърба ми
0
 
 
Парите развалят. Народа е казал, че няма дим без огън.
0
 
 
Охооо, чак сега прочетох колко данъци плащал.. На мен всичко ми е ясно. Момчето, син на голям явно бизнесмен, който има приходи между 2 и 5 милиона, е яло бой, защото се е правило на велик мъжага вероятно.
0
 
 
Отново само една гледна точка. Да те хване някой непознат и да те бие, бие, бие... Някак мога и да го разбера. Болен човек, например, не го слуша главата. но четирима полицаи заедно, макар и цивилни. Работата, както винаги мирише. Като онова момче, което шофьор на автобус го бил "свалил", защото то било с мокри дрехи. Нито шофьора чухме, нито полицаите. Убеден съм, че току-така този знатен младеж с катинарче не е ял пердах. Друг е въпросът, че четири срещу един. Макар даже вече и това поставям под съмнение.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: