Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бивш министър чака бебе от голяма хубавица, 12 години по-малка от него
Автор: Екип Ruse24.bg 12:50 / 11.08.2021Коментари (1)862
©
Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков е в трепетно очакване на първа рожба. Неговата съпруга Елена, с която се венчаха на тайна церемония през миналата 2020 г., вече трудно прикрива наедрялото си коремче, макар да подбира за лятото по-ефирни и широки тоалети, които да не издават предварително щастливата новина.

Полът на бебето все още се знаел единствено от хората от най-близкото обкръжение на младото семейство Нанкови. Очевидно красивата Елена се чувства добре и дори е успяла да се наслади на морския бриз. И бременна, тя впечатлява с фигура и стил край палмите на плажа, вижда се от снимките ѝ в социалните мрежи.

Бившият министър и половинката му се надявали всичко с появата на първото им детенце да мине гладко. Те нямаха късмета да сбъднат мечтата си за пищна сватба, тъй като датата за церемонията и тържеството съвпадна с локдауна през миналата година, когато подобен тип сбирки бяха строго забранени от властите.

В крайна сметка Николай и Елена подписаха на скромен ритуал само с най-близките си и после, вместо да отпрашат на меден месец към бреговете на някой екзотичен остров, отпразнуваха любовта си с красотата на родината и изкачиха дружно връх Мургаш.

Елена, чието име доскоро Нанков упорито пазеше в пълна тайна, е родом от Велико Търново и е на 25 години. Ексминистърът е с 12 години по-голям от нея. За нея се знае, че е завършила математическата гимназия в старата столица, после продължила обучението си извън пределите на България, а именно в университета "Бирмингам“ в Англия, където изучавала право.

Любопитна подробност е, че булката на Нанков също има връзка с политиката, защото нейният баща и тъст на зам.-министъра е бившият депутат от НДСВ Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в редиците на "Новото време“. Дядо ѝ пък е сред известните ректори на Великотърновския университет.

Извън политиката Нанков е романтик по душа. Съпругата му редовно споделя снимки на красивите букети, с които той я изненадва, прибирайки се у дома след дълъг работен ден, подарени ѝ с повод и без повод. Колеги на депутата от ГЕРБ коментират, че го виждат като баща за пример, защото бил изключително грижовен и отдаден на семейството си и любимата жена, пише "Ретро".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боже, колко е вярна поговорката, че хубавите ябълки прасетата ги ядът.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: