Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Близки и колеги на Ангел зададоха въпроси във връзка с убийството в Кючука
Автор: Екип Ruse24.bg 11:09 / 24.05.2018Коментари (29)2650
Близки, приятели и колеги на Ангел Желязков се свързаха с Plovdiv24.bg, за да споделят своите впечатления за младия мъж, както и да коментират убийството в пловдивския район "Южен". Нека им дадем думата сега, повече от 12 часа, след като Военният съд вчера реши да го остави в ареста за постоянно: "32-годишният командос е добро, скромно и много възпитано момче. Доказал се е в САЩ, на границата и в публичните изяви на бригадата за Специални сили. Присъства на парада на 6 май, отличен военен дълги години.

Кой нормален човек, получил остри заплахи по телефона от въоръжен вероятно полицай, няма да предпази себе си и жена си, с която са от 8 години? Да те причакат пред собствения ти блок със заплахи за живота ти?! Не е искал да го убива, а да предпази собствения си живот. Какъв е алкохолът в кръвта на полицая? А къде е пистолетът му? Никой не казва... мълчат... Защо е дошъл пред блока му в този час, да го убие ли? Желязков не е бягал, дори е помогнал на ранения вследствие на самоотбрана. Защо сега Желязков е съден, като той е бил жертвата? Цялата бригада, роднини и приятели стоят плътно зад Желязков!"...


Още по темата: общо новини по темата: 8
02.04.2019 »
02.01.2019 »
06.11.2018 »
04.06.2018 »
24.05.2018 »
23.05.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да го пуснат човека,просто не се дал на шопара.С такива хора ,като полицая много трудно се излиза на глава.Искал е и си го е получил.В ръкопашният уличен бой няма правила,всичко влиза в действие(ножове,арматура,плочки,тояги и кой каквото намери).А мастията заради ,която стана всичко поне от работа да я изхвърлят.Заради нея двама млади българи се погубиха.
0
 
 
Тва е щото е тъпо ченге и ще го покрият тъпите му колеги ченгета....Лайна за полицайчетата....
0
 
 
Като е полицаи кво коимо дава прави да напада но се пак живеем в България
+4
 
 
Подкрепям Ангел. Гадната мутра е отишла да го бие и тормози, изминал е 60 километра с ясното съзнание, че ще му смачка фасона, но не е попаднал на точния човек. Всеки от нас има правото да се защити, ако го нападнат. Ако на мен ми дойде някаква гадна полицейска мутра да ме заплашва и да ме бие, бих се защитил по същия начин. По- добре в затвора, отколкото 2 метра под земята...
+3
 
 
Убитият полицай е отправял остри заплахи за саморазправа. Какво е търсил по късна доба пред жилището на Ангел? Просто да си поприказват ли? Убеден съм, че обвиняемият се е отбранявал от нападението на полицая, който го е превъзхождал и на ръст, и на килограми, и на мускулна маса. Полицаят е намерил това, което е търсил.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Подкрепям мнението на Яна. Познавам Ангел над 10г. Тих, скромен, услужлив, умен, начетен. Бих казал мъж на място. Заслужил е голямо име в бригадата и има редица отличия. Склонен съм да вярвам, че полицаят силно е провокирал Ангел за да се стигне до там. Човекът най-вероятно си е мислел, че пагонът го пази и може да прави каквото си иска в тази държава. Същият живее в Сопот. Има жена и дете, и тук идва въпросът: "Какво прави той в полунощ пред домът на Ангел?". Същият очевидно е създавал проблеми и причината, за която е отишал е физическа саморазправа. Дали е носил оръжие.. вероятно е. Полицай е, но човек може да бъде убит и без такова. Очевидно човекът е бил един проблемен тип. Надявам се и искрено вярвам съдът да вземе предвид всичките тези неща и бъде справедлив, защото Ангел заслужава един добър живот, и съм сигурен, че всеки който го познава седи зад него!
+2
 
 
Проблема накрая винаги е в съда. Винаги ако обвиняемия, без значение от доказателствата, не даде пари, се обявява виновен и му се налага присъда. Инцидента не е някакъв прецедент, по света, особено в по-нецивилизованите държави, като Турция, Ирак и подобни, стават много убийства от ревност. Загубили сме един защитник на циганите, наркоманите и мутрите. Дано селската пръчка подлъже още такива, командоса се оказа голям доктор.
+5
 
 
Лично познавам Ангел Желязков повече от 10 години. Този човек винаги е помагал на всеки в нужда и не е посягал на никого, независимо от факта, че е добре обучен как да го направи. Ангел Желязков е човек, уважаващ професията си и е от малкото останали военни, които могат да се нарекат с главно "В" - Военнослужищи на страната си. Това е човек, който постоянно се самоусъвършества, читейки много различна литература, посещавайки различни курсове. Винаги е живеел скромно и спрямо възможностите си и никога не е претендирал и слагал себе си в центъра на събитията. Много обран и сдържан човек, когато го попиташ как е винаги би ти отговорил - Добре съм! Знам, че сега много хора, които не са запознати с участниците ще ме нападнат словестно тук, но хора помислите! Човек, който е участвал многократно в мисии извън граница, както и такива в родината ни, нима не би намерил начин да убие предварително г-н Лазаров, ако е имал такива намерения? Нима би помогнал да го качат в линейката, ако наистина желае смъртта му? Нима ако е като повечето безотговорни граждани, би дал на приятелката си да кара колата, защото е употребил алкохол? Въпросителните са много, но в едно мога да ви уверя като човек познавайки го много добре, господин Желязков, със сигурност е действал при самозащита или при защита на партньорката му. Така че мили хора, не съдете така жестоко, а се поставете на негово място и тогава отсъждайте бъдещето му, адекватно!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+5
 
 
Една Сопотска к***а хвърли единия в гроба, другия в затвора. Колко да е хубава незнам, толкова ли е оборотна, та едни слабоумни мъже са се скарали. Вместо сега двамата да си пият ракията и да са живи и успешни. Нито полицаи нито военни са свясни.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: