Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Близки на почернения баща: Кристина уби децата си, защото е шизофреничка, но родителите й криеха
Автор: Екип Ruse24.bg 15:55 / 21.11.2020Коментари (11)997
© Фейсбук
Напълно противоположни версии за причините, довели до жестокото детеубийство излагат близки на призналата си днес престъплението майка Кристина и на бащата Георги.

Според роднини на съпруга й, Кристина страдала от шизофрения - факт, който по думите им родителите й укривали. "Тежка шизофреничка, което е криено от майка й и баща й. Само шизофреник може да го направи това - разбирате ли, никой друг! Аз обвинявам най-много майка й и баща й, защото те са я крили. Тя беше затворена, не говореше, празен поглед, но майка и баща й никога не са предупредили", обясни пред Нова телевизия лелята на Георги - Васка Въсевска.

Според другата версия Кристина е била жертва на системно домашно насилие. Тя е водила дело срещу съпруга си Георги Трайков. "Жената няколко пъти се е разделяла с мъжа, след това са правили опити за събиране. Последният опит за събиране бил преди няколко дни, очевидно вчера, в късния следобед е станал поредния семеен скандал и това вероятно е отключило някакви тежки психически и социални проблеми", обясни Атанас Стоянов, кмет на Сандански.

Според местния сайт struma.bg в Сандански се говорело, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие. В града редовно била забелязвана със следи от тежък побой. Разследващите органи обаче на този етап не съобщават дали са получавали жалби за тормоз от Кристина.

Социалните в Сандански са били запознати с тежките проблеми на двойката. Преди два дни Георги и Кристина подписали доклад от проучване на социалните за средата в семейството във връзка с искане пред съда кой да се грижи за децата. Родителите им се обвинявали взаимно в насилие. Георги, който е обвиняван в непрекъснат тормоз и насилие, заплашил Кристина, че ще й вземе децата. За скандалите знаели и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112. А близките на Кристина признават: "В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване...", пише Struma com. Кристина ще бъде прегледана от експерти психиатри за установяване на състоянието й.

Напрежението в семейството всъщност назряло още преди месец. Тогава мъжът завел дело за попечителство, чието първо заседание е трябвало да се проведе днес. Тогава Кристина и децата напуснали дома му и отишли при нейните родители. През цялото време тя не позволявала на Георги да вижда децата.

От официалното съобщение на прокуратурата стана ясно, че жената е обвинена за причиняване на смърт по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Както вече писахме, при огледа на местопроизшествието са иззети множество веществени доказателства, сред които два ножа и сатър, които вероятно са използвани от Кристина при извършването на престъплението.

Още по темата: общо новини по темата: 19
04.02.2022 »
20.05.2021 »
07.02.2021 »
03.02.2021 »
19.01.2021 »
15.01.2021 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега ще я изкарат невменяема и ще се размине и тази...За родител най-тежките наказание е да загуби дете...бих казала,че вече е наказана..но изглежда не и пука
0
 
 
Незнам каква душа имаа но на мен ми стана жал че 2 невинни душички са мъртви и това ми било маика
0
 
 
АС не виждам тая жена дае шизофреничка как може да си убиеш децата дано гориш в ада долна мрасна гад изврег мръсен дано изгниеш в ада дано
0
 
 
Бих се замо убила ас поне децата схтеха да пудат гледани как мойа как схе йиве бес децата си за кои схе йиве бог да пази подобре да остане до йивот на затвора
0
 
 
Всичко вече е излишно....децата си отидоха .....жалко много жалко
0
 
 
Всички са знаели и никой нищо не е направил.. Съучастници в едно изродско престъпление рџ? рџ?Ў
0
 
 
..."Тогава Кристина и децата напуснали дома му и отишли при нейните родители. През цялото време тя не позволявала на Георги да вижда децата". Това в една нормална държава КОЙ го позволява ? Как така си взима децата и не позволява да се виждат с баща им ? Без развод,без привременни мерки ? От тук може да си правите сметка какво би се случило ,ако съда реши тя да отглежда децата. Бащата щеше да забрави да ги вижда. Понеже майката щеше да решава без да се съобразява с норми или закони. Това е практика в България. Още повече тя отишла при родителите си...а там кой и говори,че е нередно децата да бъдат лишавани от контакт с баща си ? Значи мама и татко подкрепят поведението и. Нали ?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: