Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
Ѕойко Ѕорисов: √рижим се за пенсионерите, те го заслужават
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 10:30 / 18.11.2020 оментари (38)208
©
«а пети пореден месец даваме допълнителни 50 лв. към пенсиите на възрастните хора. Ќад 2 млн. души ще получат добавката за декември, ко€то струва на бюджета над 100 млн. лв. “ова съобщи премиерът Ѕойко Ѕорисов на профила си във ‘ейсбук.

ќт думите му става €сно, че подкрепата ще продължи и през следващата година, "като сме предвидили в проекта на бюджет допълнителни 318 млн. лв., за да обезпечим м€рката". "“ака пенсионерите ще могат да посрещнат нуждите си от лекарства или от здравна профилактика в услови€та на пандеми€.

ѕредвиждаме и през април еднократни ваучери за храна да получат хората с пенсии от 300 до 369 лв. √рижата за възрастните хора е наш приоритет още от началото на управленски€ мандат. ќт 1 €нуари минималната пенси€ става 300 лв., което означава близо двойно увеличение в сравнение с 2017 г. ћога да увер€ пенсионерите, че и занапред ще работим за повишаване на техните възнаграждени€. “е го заслужават!", посочва в заключение той.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕети пореден месец гледам как пропил€хте ц€ло л€то. «а едната криза остана на власт, направи ни номер едно по смъртност, браво, шофер.
0
 
 
јз се чуд€ баба от къде изскочи с това ћазерати ...
0
 
 
«а съжаление част от пенсионерите се подвеждат, че примиера е златен и се връзват за 50 лв надбавки да му пл€скат. ‘акт е, че за много от т€х +50 лв е гол€м приход, но е смешно толкова години да са работили и да им дават 200 лв. «а кое по-напред? “ок,вода, лекарства (повече от 100 лв са им пон€кога), а храна? ћай не им тр€бва според правителството. рЯШ§
0
 
 
 акво давате тези хора ц€л живот са работили и това ли заслужават жълти стотинки... јко аз сега съм пенсионер по добре да се гръмна....
0
 
 
“ози н€ма срама...“ќЋ ќ¬ј Ќј√ЏЋ „ќ¬≈  Ќ≈ —Џћ —–≈ўјЋ
0
 
 
Ќа н€кои толкова, а на депутатите: месец- година храни. рЯСП
0
 
 
“о ще е само до март. ѕосле хайде пак на старите нива. —амо с максималната пенси€ ще са добре, защото за да им даде 240 лв. (и то от €нуари) отгоре ги взе от всички останали пенсионери, понеже не вдигна максимални€ осигурителен доход. »зводът е - важното е богатите да са доволни, другите все та€!
0
 
 
ќсигурил им бил спокойни старини :D :D :D “е пенсийте на равнището на страни като “ого и “ринидад и “обаго, ама той дава по 50 палки отгоре на месец :D :D е това е
0
 
 
ј ¬—»„ » ѕ≈Ќ—»» ¬ Ѕългари€ ƒјЋ» —ј Ќјƒ ѕ–ј√ј Ќј Ѕ≈ƒЌќ—““ј? јко всички пенсии отдавна б€ха над 500 лева, които в днешно време също са твърде малко за ц€л месец, но ако б€ха всички например над 600 лева, ѕ–» —≈√јЎЌ»“≈ ÷≈Ќ», тогава н€маше да се налага да парадирате с това, че за кой ли не пореден месец им давате 50 лева - едва ли не като дарение, което те са заслужили с над 40 години труд за Ѕългари€, нали?!?!
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬инетки 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: