Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бонус офертите на Betway спечелиха доверието на футболните фенове
Автор: Екип Ruse24.bg 09:25 / 08.04.2022Коментари (0)519
©
Броят на футболните фенове, които залагат в онлайн букмейкърите, е много голям. Висок процент от футболните привърженици в България правят залози и появата на нов букмейкър винаги е голяма новина. Betway стъпи в нашата страна наскоро и вече се радва на солиден брой клиенти, като компанията спечели доверието на играчите бързо. Една от причините за регистрации е първоначалният Betway бонус за нови клиенти, който се взима при първия депозит. Футболните фенове бяха нетърпеливи да използват своя бонус за залози на мачове през уикенда и големите срещи от Шампионска лига. Освен това букмейкърът има и други промоции за спорт, като нека разгледаме офертите на Бетуей за България.

Всеки футболен фен и любител на спортните залагания обича безплатните залози. Когато един букмейкър навлезе на пазара се очаква да предлага атрактивни промоции. В Бетуей за регистрация може да получите до 200 лева безплатни залози като първоначален бонус. Хазартният оператор има и оферта за казино игри, която също е на стойност до 200 лева. Няма съмнение, че футболните фенове ще предпочетат бонуса за спорт, за да залагат на любимите си отбори и първенства в преследването на голяма печалба. Страхотният бонус за нов клиент в Betway се получава при депозиране на поне 10 лева след регистрация. Безплатният залог за клиента е наличен в срок от седем дни след депозита. Но преди да може да отключите безплатния залог, трябва да заложите депозираната сума според определени условия. Например на единичен залог е нужно коефициентът да е 1.50 или по-висок. Ако играят Ман Юнайтед и Челси през уикенда и заложите на Гол/Гол на 1.60 коефициент, то този залог ще отговаря на условията. При залагането на цялата сума от депозита, ще активирате безплатния си залог.

Всеки фен на футбола може да заложи с безплатните залози за голяма печалба, като направи права колонка в Бетуей. С опцията за споделяне на залог в букмейкъра пък е възможно да споделите вашия фиш с приятел и двамата да преследвате голяма печалба. Когато залагате с бонус винаги е приятно, тъй като не рискувате собствените си средства. Ако сте спечелили с вашия депозит, то бонусът може да ви донесе единствено още и още печалби. Betway е страхотен букмейкър за залози на футбол и в тиража има първенства от цял свят. Ако сте привърженик на Серия А, Ла Лига или Висшата лига, за всеки кръг може да правите залози на много пазари на срещите на добри коефициенти.

В Betway може да се възползвате и от друг бонус за спорт - завишени коефициенти за определени събития. След вход в платформата на Betway ще видите раздела Топ Оферти в центъра на екрана. Всеки ден букмейкърът избира събития със завишени коефициенти, като селекциите на футбол са сред най-залаганите. В Бетуей топ оферти букмейкърът включва и други спортни събития от електронни спортове, баскетбол, голф и т.н. Тази промоция е рядко срещана в сайтовете за онлайн залагания,  което е още една причина да бъдем доволни, че Betway заработи в България. Не пропускайте нито една промо оферта на хазартния оператор, тъй като това винаги е шанс да спечелите повече от вашите залози.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: