Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Борисов: Стана ми криво като гледах как целят Кирил Петков със снежни топки
Автор: Екип Ruse24.bg 18:21 / 04.03.2022Коментари (28)529
© БГНЕС
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира хвърлената снежна топка по премиера Кирил Петков на тържествата пред паметника на връх Шипка. 

"Вчера ми беше криво на националния празник това, което стана. Хубави, лоши... държавниците народът ги е избирал. Да ги мериш със снежни топки - това не ми харесва. Беше ми криво", заяви Борисов по време на среща в исперихското село Йонково.

Той обвини за случващото се президента Румен Радев.

"Това се случва на националния празник, когато трябва да сме заедно. Но Радев създаде такова напрежение и омраза за една година, че вместо всичко да върви по един цикъл, се случва това. Не е приятно премиерът или президентът да бъдат освирквани или замеряни на национален празник. Това го направиха същите хора, които го правиха срещу нас преди 1,5 г.", добави лидерът на ГЕРБ.

Премиерът Кирил Петков беше освиркан и обстрелван със снежни топки, една от тях се разби до главата му. Благодарение на бързата реакция на охраната му не се стигна до по-сериозен инцидент.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чопър, що не си смениш ника на чукундур бе серсем!?
0
 
 
*локото*,бЕгай гледай твоята любимка,на другаря симофъ голата глава,ваш вожд и чурвеногъз учител,мелезката юлия как се е пуснала по бански.Морска крава за вас,продажни антибългарчета!
0
 
 
КАК СТЕ ,другари ПРОСТАЦИ?!?БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?!?ТЪПАНАРИ СМОТАНИ,ЧЕРВЕНИ СОПОЛИ ПРОТЕСТЪРИ - ЦЕНИТЕ И НА ВАС ВИ СЕ НАВРЯХА В ЗАДНИЦИТЕ!МРЕТЕ ОТ ГЛАД,ТРОЛОВЕ СМОТАНИ!
0
 
 
Абе морски бягаи се удави още сега след последните ви простотии с туристите вече прогнозирам първата новина за 15 април .---Руските туристи вече не намират БГ за добра дестинация и това благодарение на доказани идиоти като теб.Няма такива идиоти да си плюят в паницата дето ядът .И кво бе мишок англичаните пияници ,руснаците нежелани ,а ти на кой ,,, ше смучеш да си храниш семеиството това лято.Виж пробваи с прасето ,той нещо барон го раздава,може и да ти пусне аванта
-3
 
 
ПРОСТАШКИТЕ ТРОЛЧЕТА,прочетете вашите министри-КРАДЦИ как и къде се возят със служебни коли в София!ПЕДАЛИ СОПОЛИВИ,вижте си крадците -министри!
-4
 
 
Най-прости са ПРОСТАШКИТЕ ТРОЛЧЕТА,те бяха и против ваксинациите,и това са едни ГОЛЕМИ МИРИЗЛИВИ ЛАЙНА като *локомотив пд* и *Nako_1912* - показателно,че ПРОСТАЦИ има и сред привържениците на двата отбора.А специално за нако - ще еба и жена ти ,и всички в рода ти,а тебе специално в устата,смотан сопол!
-1
 
 
Червените русофилски тролчета пак са налазили темата за Борисов. Като мухи на лайно са :))) На Инвалида Нако_1912 всичките му са се накачорили да го харесват щото всички са от една гей банда от БСП и Израждане. Всичките под списък ще си заминавате при Путю.
-3
 
 
Тикво ако беше ти там щяха да те заринат целия .Не мисли за Кирил защото скоро може и да те прибере на топло.Кирил той просто ти се подиграва защото нищо не свърши от обещаното.
-1
 
 
Ти ако беше дошъл, лично щях да те целя със страпони! Сволач безродна!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.03.2022 г.
+1
 
 
То, ти затова не ходеше там, защото щяха да те направят на снежен човек, целият. Страхливец си ти. Иначе устата ти лопа, но само глупости, простотии и лъжи.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: