Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Борисов: Това правителство ще бъде под тотален контрол на президента
Автор: Екип Ruse24.bg 13:16 / 11.12.2021Коментари (0)739
© Фейсбук
След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и с двете се справихме. Сега обаче ще има катастрофа. В това е уверен лидера на ГЕРБ, който коментира в социалните мрежи от Пампорово връчването на мандата и изказването на Кирил Петков, след като върна мандата изпълнен.

"Ако това са министрите...", недоизказа катастрофичните си очаквания експремиерът. Според него тези министри, самите партии не ги искат - те нямат подкрепа в собствените си партии. А и вчера дойде един пощальон министър в офиса на ГЕРБ, показа възмущението си Бойко Борисов и подчерта като своите хора от вчера в офиса, че именно ГЕРБ са добрите стопани, а в останалата част от сградата е пълна разруха.

Единственото, с което тези министри и това правителство, може да изплуват, по думите на Борисов е "да крадат". Корупцията ще ги сплоти, уверен е той. Също така е уверен, че нито един инфраструктурен проект няма да направи следващото правителство: "Всеки един ще бъде поне два пъти по-скъп заради тази петорна коалиция." Борисов е убеден и че пътят на България към Еврозоната не само ще се забави, но може и изобщо да спре. "Години няма да чувате за тази тема."

Това правителство ще бъде под тотален контрол, предупреди още Борисов, намесвайки тезата за присъствието на Румен Радев като петия член на коалицията. "Радев държи цялата репресивна машина", Радев я е узурпирал, убеден е Борисов и определи като пълни глупости тезите на ПП за разделение на властите. Те имат за цел само да чегъртат ГЕРБ, повтори отново Борисов.

Лидерът на ГЕРБ увери, че партията му ще бъдат една конструктивна опозиция и дори в началото ще дадат толеранс на новите управляващите. А самата партия и той лично ще се съсредоточат върху партийното строителство, ще ходи по структурите на места, за да види как те работят. "Вие нямате никакви зависимости в момента", обърна се той към младежките структури, които имат събитие в Пампорово. Борисов ги призова да работят усилено за партията и укрепването й и обеща да дойде време, когато ще управляват. "Ще видите, имаме цяла армия...", заяви Борисов. Интересното е, че въпреки множеството подкани да му задават въпроси, въпроси в залата от ГЕРБ-младежи не се чуха и Борисов продължи традиционните си монолози. В последствие се появиха няколко въпроса - за Еврозоната, за изказването на Румен Радев за Крим от кандидат-президентския мандат и РСМ, които позволиха на Борисов да довърши и да повтори тезите на ГЕРБ.

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: