Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Божидар Нанев подаде оставка
Автор: Екип Ruse24.bg 16:13 / 30.03.2010Коментари (9)1790
© Ruse24.bg
Министърът на здравеопазването Божидар Нанев, на когото по-рано днес бе повдигнато обвинение за злоупотреби от Софийска градска прокуратура, обяви, че подава оставка, предаде репортер на Ruse24.bg. Той е уличен в сключени неизгодни сделки с противогрипния препарат Тамифлу. В изявлението, обясняващо мотивите му, се казва следното:

"Смятам, че повдигнатите обвинения срещу мен са напълно неоснователни. Сключените два договора за доставка на антивирусни препарати в края на миналата година бяха единствената възможност за навременно осигуряване на лекарства срещу новия грип в момент на епидемия, която застраши здравето на хората и отне десетки човешки живота.

Въпреки това днес подавам своята оставка. За мен е изключено да заемам тази длъжност, докато има и най-малкото подозрение, че съм действал срещу интересите на България. През цялото време, докато заемах този пост се ръководех единствено и само от желанието си да бъда полезен на държавата и хората в нея. Надявам се, че съвсем скоро истината ще излезе наяве и този случай няма да остави петно, нито върху моето име, нито върху това на Правителството и на Премиера, който ми гласува доверие с назначаването ми на този пост."

Още по темата: общо новини по темата: 2
31.03.2010 »
30.03.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво! За да си подадеш оставката значи си пазиш честа. За да имаш чест значи си почтен гражданин на Република България, а такива останаха наистина малко!
+2
 
 
Достойна постъпка на човек с чувство за лично достойнство! Браво, Нанев!
+1
 
 
Червените активисти се събудиха след поредното извънредно събрание на съвета на БСП и тутакси дойдоха компетентни в темата.
0
 
 
"Когато един управник предавал властта на приемника си, му оставил в завещание три плика. Заръчал му, когато дойде криза да отвори първия плик - и така поред, при всяка една криза в управлението. След известно време се появила криза и първият плик бил отворен. Вътре имало бележка, която гласяла "Обвини бившето правителство, че е заложило капани в управлението на страната." Управникът това и направил и туширал ситуацията. След време обаче се появила нова криза и той отворил втория плик, където пишело - "Обвини медиите, че неправилно тълкуват действията ти". И това помогнало. Дошъл моментът на поредната криза и управникът отворил и последния, трети плик. Вътре пишело - "Подготви своите три плика."
0
 
 
Ще има радост в червените сърца, че има корумпиран министър в кабинета на бат Бойко. Червените баби тихичко ще се поздравяват и ще шушукат, че при станишката такова нещо е нямало и са си живяли мирно, та чак са заспали от спокойствие. Другари,аз ви предлагам да спретнем едно площадно хоро от радост, че този човечест си е подал оставката.
+3
 
 
Да си понесе последствията,ако е ощетил бюджета и все пак - браво.Аз за 20 години не помня министър да е подал оставка,а в предишното правителство всички до един бяха още по-некадърни.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: