Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Българин уби съпругата и детето си в Испания
Автор: Екип Ruse24.bg 11:26 / 08.11.2022Коментари (2)314
©
39-годишният Галин Петров Стоянов намушкал с нож 29-годишната си съпруга Ирина и 6-годишната им дъщеря Мария в дома им в Мадрид. След двойното престъпление се опитал да посегне на живота си, като се е намушкал няколко пъти в гърдите, шията и краката. Настанен е в болница Puerta de Hierro в Махадаонда. Националната полиция е поела разследването, съобщава вестник El Mundo, цитирани от "Труд".

Престъплението е извършено в 22:13 ч. в неделя. Убиецът е изпратил по WhatsApp съобщение до няколко свои познати, че е нападнал жена си и дъщеря си и че ще посегне на живота си.

Приятелите веднага отишли в къщата, но никой не отворил. Обадили се на Националната полиция, която отишла на място и успяла да влезе в дома. В коридора на къщата са открили телата на жената и дъщеря и ранения мъж в друга стая. Жената е била с прободни рани по врата и гърдите. Момиченцето също е с няколко прободни рани.

Задържаният български гражданин няма криминално досие, потвърдиха от централата на мадридската полиция. Двойката от близо десетилетие живее в Испания, където преди шест години се появява на бял свят единствената им дъщеря Мария. Семейството пътува често до България, където живеят техни роднини. Няма оплаквания за малтретиране в брака, въпреки че източници от полицията подозират, че може да е имало епизоди на малтретиране преди убийството.

"Ирина Спасова беше на 29 години и работеше като козметик, занимаваше се основно с маникюр. В квартала тя беше известна с това, че често сменяше цвета на косата си. Като изключим това и бляскавите им коли — те имаха две БМВ-та — семейството се държеше на доста нисък профил в квартала. Отстрани изглеждаха като примерен брак“, твърди кварталният зеленчуков търговец.

Галин Стоянов е на 39 години, механик по професия. "Той беше много добър човек. Винаги се е отнасял добре с нас. Не разбирам какво може да се е случило", казва семеен приятел. "Никога не бих могъл да си представя нещо подобно да се случи.“






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оскубал веждата, но запазил комплексите. Куче.
0
 
 
Каквито и драми да имаш трябва да си истински луд какъвто е и този, без да му знам историята без да ме интересува си казвам направо че тоя е луд и хладнокръвен убиец. За какво го направи това дете да го убиеш ли? Големи мъже а когато жената Ви изневери щото сте пубери колите наред цялото семейство и от мишкарстване даже не може и да се самоубиете като хората... Тях как ги уби а ти не може да се убиеш ли. Ще пиша в социалните мрежи че ще убия семейството си направи си сметката. Ся да си жив и здрав още 100 години да гниеш някъде и да живееш с това ама щом си го направил много ти дреме.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Санирането на сградите
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: