Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Българка е фитнес кралицата на света!
Автор: Екип Ruse24.bg 13:17 / 27.08.2019Коментари (0)627
©
Анита Маркова грабна страхотния приз "Фитнес Дива" на световно първенство, провело се на Бахамските острови преди дни. Отличието бе присъдено на нашия модел в конкуренция с над 40 фитнес модели от цял свят, а лентата тежи още повече, защото е присъдена от световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

"За да пресъздам усещането си представете да си мечтал за нещо толкова дълго - около 20 години още от дете - и то да се сбъдне. Шансът да се кача на една сцена с най-известните фитнес модели в световен мащаб и да премеря сили с тях, е несравним. Видях къде се намирам като форма, кондиция и цялостно излъчване и се гордея с приза си на "PRO BIKINI DIVA", защото наистина дадох 100% от себе си, за да го заслужа", сподели пред "България Днес" Анита.

Както вестникът писа в началото на годината Анита стана европейски шампион по бодибилдинг. 29-годишната столичанка грабна приза в конкуренцията на десетки дами от различни страни и така спечели про карта за световното на Бахамите. Само година по-рано ражда син, но въпреки грижите и задълженията в семейството тя се мобилизира и успява да победи конкуренцията.

"Наистина всекидневно се старая да балансирам семейния живот и развитието на кариерата ми на фитнес модел и треньор, което не е никак лесна задача. За радост, имам подкрепата на мъжа до мен и нещата се получават. Но моята лична тайна на успеха се крие в педантичната организираност на времето ми до секундата. Ставане рано, приготвяне на храна за деня, тренировки, работа с клиенти, бизнес срещи и разбира се, вечерите оставям свободни за семейството ми", разказва още Маркова.

Анита пътува сама до Бахамите 24 часа, като сменя три полета. Притесненията й са, че не познава никого, багажът й е голям и има риск от обезводняване. Но надделяват мотивацията, амбицията, любопитството и щастието.

"Отивах в рая на световна сцена! Просто вярвах, че всичко ще бъде наред, защото знаех, че разчитам само на себе си. Разбира се, преминах през редица премеждия като изпуснати полети, натравяне с храна, търсене на такава в предпоследния ден на състезанието и т.н. Но съм благодарна за всичко това, защото разбрах, че когато човек е сам, той трябва да разчита на себе си и тогава се вижда какъв човек е, на какво е способен и докъде може да стигне в преследване на една цел и завършването й докрай", разказва още фитнес дивата и добавя, че амбицирано продължава към нови завоевания в световен мащаб.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: