Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Чалгата се готви да спасява Сашка Васева
Автор: Екип Ruse24.bg 17:22 / 19.10.2021Коментари (0)784
©
Чалга гилдията е готова да спаси Сашка Васева. Десетки колеги на певицата искат да помогнат на емблемата на попфолка у нас. Освен с молитви те биха се включили в кампания за набиране на средства за Васева. Или да направят благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат за изпълнителката.

Легендарната певица oт Дупница има тумор в мозъка. Сашка се нуждае от спешна операция в Германия. Сумата за лечение е близо 90 000 евро. И към този момент е непосилна за семейството на Васева. "Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства“, каза пред "България Днес“ Андреа. Нека направим един голям концерт, за да се съберат част от парите. Бих участвала активно в каузата да й помогнем. Сашка като изпълнител и основател на попфолка заслужава да се направи нещо за нея“, добави още пред вестника бившата на изпълнителката.

Друг емблематичен изпълнител Коцето, също е готов да съдейства на Сашка Васева. Бившият брадър споделя, че има сериозни връзки в неврохирургията. "Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите ѝ без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега“, сподели Константин.

Певицата Кали също е готова да съдейства. Дори обещава, че ще потърси други колеги от попфолка, за да избистрят идеите около планирането на благотворителен концерт за събиране на средства за Сашка. "Трябва да се помага на хората категорична е Кали. Сашка е не само икона в попфолка. Тя е изключително начетен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се вярва. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който притежава. Веднага бих се включила в кампания за нея, стига да се организира. Сашка е много добър човек. Лошото явно не подбира. Васева не заслужава тази съдба! Ще търся съдействие и от останалите колеги. Не трябва да я оставим в това положение“, категорична е Кали.

Според Таня Боева, Васева е силна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са много близки, певицата се надява колежката й да се оправи. "Ще подкрепя благотворителен концерт за каузата на Сашка Васева“, обясни Боева. "Дано доброто се случи. Нека попадне на правилните хора да я лекуват“, добави още Таня боева.

Друг легендарен изпълнител също е готов да се включи в благотворителна кампания в помощ на Сашка. Сашо Роман на драго сърце би помогнал да се събере част от сумата, нужна на Васева за животоспасяващата операция в мозъка й. "Организира ли се концерт, веднага съм на сцената. Сашка е много голяма певица. Трябва да й се помогне“, категоричен е Роман.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: