Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Цигани пребиха публично полицай след засада в хранителен магазин
Автор: Екип Ruse24.bg 11:14 / 28.06.2017Коментари (21)1491
©
Двама цигани от врачанското с. Борован с дебели крими досиета пребили полицай от районното управление в Бяла Слатина. За побоя, станал в събота вечерта, се разбра от запис на видеокамерите на хранителен магазин в центъра на селото. Работещият в участъка в Борован 35-годишният полицай Георги Ц. влязъл да пазарува цивилен в магазина и веднага бил разпознат от бандитите. 

Те го засекли между стелажите на магазина и започнали да го налагат жестоко с ритници и юмруци, личи от ведеозаписа на охранителната камера, с който разполага врачанският в. "Конкурент". Преди време полицаят разследвал поредните криминални прояви на двамата цигани и вероятно това е предизвикало гнева им.

При опит да се измъкне от циганите, хванатият в засада полицай паднал и съборил стелажи в магазина, което предизвикало вниманието на собствениците и пазаруващите, пише "24 часа". Според очевидци на екшъна пребитият изгубил съзнание за кратко след побоя и бил откаран с линейка до спешния център в Бяла Слатина, където му оказали медицинска помощ.

От врачанската областна полиция дори не споменаха за инцидента в редовния си бюлетин, отказаха коментар и след като се разбра за побоя с мотива, че се проверява дали изобщо е имало такъв случай. Стана ясно обаче, че след инцидента са задържани двамата цигани М. М. на 44 г. и А. А. на 36 г.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аре сега,продължавайте да ги пазите.
0
 
 
Автомат Калашников и циганите на кайма.
0
 
 
Циганите вече се имат за богове! За това явление е виновна демокрацията и западната либерастия. Унищожават ни като народ!
+1
 
 
Родната полиция с вързани ръце срещу бай мангал,а защо ли .
+2
 
 
Ратататата с АК 47 цялата измет на кайма!
+3
 
 
След като тая сган краде, убива, бие, строи незаконно, пътува гратис, не плаща ток ,вода и данъци-защо ни е тази полиция? Защо да плащаме данъци за полиция, за дрехите им,за оръжие, за автомобили? Да плащаме за нещо, което няма приложение? Във всяка дена държава посегнеш ли на полицаи-ако преброиш след това до 10 и си жив все още-си късметлия! У нас- полицаите са боксова круша за сганта, а когато населението тръгне срещу сганта- полицията пази тази противна сган/ пример-Киро Рашков /..
+1
 
 
Във Враца - цигани, а в Пловдив - Лерца, преди това и други "наши хора" като онзи летящият пишлигар от бул. "Никола Вапцаров", когото бяха покрили. Колкото по-бързо и все още немислещата част от населението прозре, че тази нереформирана милиция съществува от 70 години с една-едничка цел - опазване на една привилегирована шайка престъпници за сметка на всички останали - толкова по-бързо ще има истинска справедливост в страната. Дядовците на тези "полицаи", които сега прикриват цигани и лерци, са онези, които пуснаха затворниците и цялата измет след преврата на Девети, за да могат заедно с тях да тормозят предприемчивите българи. Днес е същото - всеки честен, работлив и желаещ справедливост българин се изправя пред стената от милиционери, доносници, проститутки в съдебни тоги и куфарни капиталисти.
+3
 
 
Врачанската областна полиция да не би да им прави чадър че я няма в бюлетина тази случка Я проверете бързо и докладвайте!
+1
 
 
Некадърни шефове, некадърна полиция.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: