Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дадоха Борисов на прокуратурата заради цинично изказване
Автор: Екип Ruse24.bg 17:27 / 26.07.2021Коментари (6)899
©
Столичният общински съветник от "Демократична България" Методи Лалов е подал сигнал до Районната прокуратура в Бургас срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за извършени от него непристойни действия, отличаващи се с цинизъм. Това става ясно от публикации във Facebook профила на Лалов.

Лалов сезира прокуратурата заради срещата на Борисов с арестувания по време на предизборната кампания кмет на поморийското село Бата. По време на разговора, който се предаваше в профила на Борисов Facebook, лидерът на ГЕРБ казва по адрес на Бойко Рашков: "Ще ме чегърта и щял да се саморазправи тоя пияница! С гол г*з таралеж ще мачкаш – това мо'а да ти кажа, н*щастник такъв!".  

Според Методи Лалов има достатъчно данни, че Борисов е извършил престъпление.

"Използваният от г-н Бойко Борисов език (същият употребява често подобен в публичните си изяви) е обективно неприличен и унижаващ и чрез него се изразява оскърбително отношение на автора към друго лице. Макар обективираните просташки думи и изрази да представляват обидна персонална атака (защитата на пострадалото лице се осъществява по негова преценка и по частен ред), в която прозират и лични мотиви на г-н Бойко Борисов, чрез тях несъмнено се нарушава и общественият ред и се изразява явно неуважение към обществото", пише в жалбата на Лалов до Районната прокуратура.

Той иска Районната прокуратура да извърши досъдебно производство и да проведе разследване.  

Сигналът е получен, но са поискани допълнителни данни.

"В съобщението ми надлежно съм посочил своя ЕГН. Независимо от това днес получих имейл с искане да посоча ЕГН. Очевидно е, че прокуратура на Гешев не може и не иска да работи, особено когато става въпрос за Борисов и задкулисните му благодетели.

Време е за решителна реформа, реподбор в съдебната система и уволнение на всички зависими и некадърни магистрати", пише Методи Лалов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Правилно е казал Българската поговорка:)))
0
 
 
Докато се произнесе прокуратурата е хубаво Лалев да се оглежда за някой зюмбюл. Иначе за ония с канибалските твърдения срещу Борисов няма да сезират!
+3
 
 
Мдам, това е много важно в епично решение очакваме да се произнесе съдът, еле МУТРА (ТИКВА) или ПРОСТ е по-обидно от ПИЯНИЦА и НЕЩАСНИК (вероятно и гол г*з, рашковия?). Направо докато не излезне решението на съда няма да можем да спим! От 4 години прокопиевите медии и дай българистите заливат с епитети и мемета целия нет за БАЦЕ и сега един техен индивид се почуствал убиден ли...или не знам от непристойните действия на БАЦЕ, дето си е един и същ от 15-20 години. Какво ли се е променило в господина Лалов? Че Баце ръси простотии често е ясно, ама и тази простотия със сезирането на прокуратурата е уникална. А въобще няма да отваряме думи какво пък се лее 10 години в едно шоу и вече по една ТВ...78 ТВ, какви епитети и какви глупости...ахх как забравих, те са политико-хумористично предаване, аууу колко удобно!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: