Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дамян Димитров: "Бизнесът в действие" цели да докосне младите хора, които искат да се развиват
Автор: Цвети Тончева 12:41 / 18.05.2023Коментари (0)413
© Личен архив
"Бизнесът в действие“ цели да докосне младите хора, които искат да се развиват, с актуалната бизнес среда в държавата ни. Опитваме се да създадем възможно най-актуално впечатление на нашите делегати за това какво представлява бизнесът. Това каза Дамян Димитров – представител на AIESEC в България, в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“. 

Събитието ще се състои за 1️8-та поредна година на 20 май в SoftUni Digital. Водещ на откриващото събитие на петдневния бизнес форум ще бъде преподавателят по маркетинг в SoftUni Александър Иванов, а лектори са Жюстин Томс, Ваня Ананиева и Петър Джугански. "Те ще говорят за това как да развием личните си бранд, как да ускорим кариерата си и как можем да използваме силните си страни, за да се развиваме кариерно. Ще имаме и speed dating с част от компаниите партньори на това събитие, като тук идеята е младите хора да се запознаят по-добре с тези компании и евентуално да намерят кариерни възможности за развитие в тях“, обясни Дамян Димитров.  

"Бизнесът в действие“ е насочено към студенти или завършили образованието си млади хора и е отворено към всички, които проявяват интерес. Целта на събитието е да създаде мост между мотивираните млади хора и бизнеса, обясни Димитров.  

Самият той разказа, че е придобил много ценен опит и качества с участието си в бизнес форума още от първите години на студентството си. "Дори в момента, когато завършвам университета и когато започвам да си търся работа, събития като "Бизнесът в действие“ много помагат, но също така и връзките, които съм изградил в AIESEC като цяло“, допълни Дамян Димитров.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: