Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Данъчни се маскират като Дядо Коледа
Автор: Екип Ruse24.bg 10:31 / 21.11.2010Коментари (1)396
© Ruse24.bg
Данъчни ще дебнат по коледните и новогодишни концерти. Ще има масирани проверки за укрити хонорари, съобщи шефът на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов. Бирниците ще ровят в приходите както на изпълнителите, така и на организаторите на концертите и собствениците на заведения. Очаква се на проверка да бъдат подложени дори частните партита. Стотици пъти са скочили приходите от платени данъци и осигуровки от певци от началото на акциите за укрити хонорари, казаха от НАП. Много от изпълнителите вече са регистрирани по ДДС, а някои изпълнители дори се осигуряват на заплати от 20-30 хиляди лв., съобщиха данъчните. Вече всичко е възможно. Не е изключено служители на НАП под прикритие да ни се явят в костюм на Дядо Коледа, за да ни хванат хонорарите, коментират родните сценични звезди. Те вече трескаво отсяват офертите на заведения, фирми и общини, за да изберат къде да се изявяват в празничната нощ.

"Все още се колебая между три предложения. Сигурното обаче е, че ще приема да пея на корпоративни партита. Площадите не ме изкушават", категорична е Ирина Флорин.

Имам няколко покани от Варна, Велико Търново, София и Банско, похвали се пред "Стандарт" любимецът на родната полиция Веселин Маринов. Той обясни, че се колебае между Варна и Велико Търново и все още не е взел решение. "Везните клонят към Варна", изповяда се трубадурът. Той обясни още, че прецезира много внимателно поканите си и се надява в новогодишната нощ да пее на поне 3-4 места. Васил Найденов е получил предложение да весели на площада хората в Банско по Нова година. По Коледа сигурно ще е във Велико Търново. "Окончателно ще стане ясно след време, все още водим преговори", каза за "Стандарт" мениджърът на Васко Кеца Ивайло Манолов.

Поп певицата Мария Илиева има доста предложения, но все още ги отсява и ще прецени кое е най-удачно. "Става дума за заведения", обясни Илиева. Колегата й Устата пък призна, че има новогодишен ангажимент в хотел "Поморие".

По Коледните и новогодишни празници фолкфурията Сашка Васева ще пее в собственото си заведение "Цингарела" в Студентски град в София. "Освен това съм поела ангажимент да имам участия и в няколко дискотеки пак на същото място, ще ги съвместявам нещата", обясни Васева. Колежката й Ивана излиза на 30 и на 31 декември в два от най-големите и модни хотели във Велинград. "Мои приятели ми звъняха, за да им запазя куверти, но отдавна всичко е заето. Дори аз не успях да ги уредя", споделя прочутата певица.

Звездите, естествено, не коментират хонорарите си. Те са спаднали драстично в сравнение със сумите, които са взимали преди две-три години. За да хванат микрофона на фирмен купон за шоу от 60 до 80 минути тази година ще искат между 3 и 5 хиляди лева.

Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.11.2010 г.
+1
 
 
Горките Направо са за оплакване
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Лято 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: