Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдят, че подписите им са фалшифицирани. Свидетели сме на абсурди
© Фокус
Хората, които сами се кръстеха, че са честни и почтени се оказва, че са се занимавали с контрабанда и с фалшифициране на документи. Това каза в предаването "България, Европа и светът на фокус" на "Фокус" депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика Делян Добрев.

"Това пък е особена наглост. Да подпишеш 20 човека в общо събрание, а такива изобщо да не са били провеждани и тези хора да не знаят - това е изключително нагло. И следите са навсякъде. Никола Минчев отказа да е бил участник в това, но не чухме такъв отказ да е имало от Лена Бориславова. Хубавото е, че има досъдебно производство още от миналата година, така че се надявам истината да излезе наяве", обясни Добрев. 

"Не знам какво значи "фишек на ДАНС" при положение, че хората твърдят, че подписите им са фалшифицирани под тези документи. Те никога не са се подписвали, никога не са участвали в такива заседания, т.е. имаме документи, без значение за какво говори Кирил Петков. Тук съдебната система ще каже кой е виновен. Това, което ние като политици можем да кажем е, че нищо от това, което твърдяха "Промяната", че са честни, почтени, че са най-хубавите в тази държава - излиза, че не е вярно. Свидетели сме на абсурди", категоричен бе депутатът. 

Той изрази появата на всички скандали около ПП, които излизат "на светло", да е съвпадение. 

"Според мен при всеки един такъв случай - той трябва да става публично известен веднага. Струва ми се, че ако тези скандали бяха гръмнали по време на 9-месечното управление, то може би нямаше да изкара толкова. Ние и без това по време на това управление имахме постоянно разправии, защото ние и ДПС постоянно настоявахме да се вдигне дерогацията, а "Промяната" я защитаваха, а в същото време Делян Пеевски и групата на ДПС заедно с Бойко Борисов и групата на ГЕРБ - всеки път, когато се внасяше премахване на дерогацията го подкрепяхме, но нашите гласове не бяха достатъчни. И тя се забави с една година. През тази 1 година Русия е получила 6 милиарда долара. Те от една страна говорят за "Турски поток", където Русия плаща на България, но много услужливо премълчават това, че купуваха през цялото време руски петрол, където България плаща на Русия и по този начин финансира войната", отбеляза Делян Добрев.

"Много от решенията в Народното събрание се взимаха въпреки "Промяната" и след огромни усилия от наша страна. Единствените с последователни действия, позиция и политика по отношение на АЕЦ "Козлодуй", "Лукойл" и "Уестуингхаус" са Борисов и Пеевски. И това може да се провери, има документи", категоричен бе той.

Още по темата: общо новини по темата: 2
09.05.2024 »
30.04.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Нойзи е арестуван, шофирал е много пиян
Строежът на АМ "Хемус"
Денят като гозба
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: