Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Денят е неблагоприятен за повечето зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 08:53 / 03.09.2021Коментари (0)450
©
Дневен хороскоп за 03.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти  заради невъзможността да реагирате спокойно на думите на вашите колеги, свързани с опит да ви противоречат. Поставете внимателно началото на нови занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия. 

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите пред вашите партньори, колеги и началници. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня. 

БЛИЗНАЦИ

Ваши делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната кампания. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поприказвайте с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

РАК

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично и без особени сътресения. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден. Избегнете рискованите сделки, защото загубите са възможни и неочаквани. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате дори и да са палували в училище. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Не са изключени проблеми с колегите ви, ако сте на работното си място, защото спорите без причина и сами създавате напрежение. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете. 

 

ВЕЗНИ

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, а приходите идват навреме за си организирате почивката и по празниците. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Без колебание и без угризения на съвестта подгответе необходимите служебни промени в този ден, дори и ако се налага да уволнявате. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изнервят. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност и чувството ви за непогрешимост ви вредят. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Във ваша полза е начинанията ви да са обвързани с полезни делови запознанства, но ги осъществете с прозорливост и предпазливост. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена. 

ВОДОЛЕЙ

Аспектите на планетите отново не благоприятстват активна работа в този ден, но не пречат да обмислите начинанията. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от яростен гняв. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Без значение е дали сте семейни, разведени или необвързани. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение и приятни мигове за разговори и хармония. 

РИБИ

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес, които са нарочни, за да ви ядосат. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнесдами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: