Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Девненка с оптимистична прогноза: До 7 години България ще е сред най-проспериращите държави в Европа!
Автор: Екип Ruse24.bg 10:16 / 29.06.2020Коментари (29)4247
© Фейсбук
Викториа-Александра Николова, или накратко Алекс, сподели за Varna24.bg оптимистичната си прогноза, че до 7, максимум 10 години, България ще е сред най-проспериращите държави в Европа.

Дамата има необяснима дарба, като споделя за себе си, че е просто проводник на информация, която трябва да предаде без да има някакво логично обяснение за това.

Именно Алекс преди известно време заяви, че КПП-тата ще паднат преди Гергьовден, и то във времето, когато мерките срещу коронавируса бяха най-затегнати и все още никой не даваше повод да се мисли за разхлабването им.

Още в средата на април Виктория заяви, че на 5 май бариерите между градовете ще паднат, но тогава това звучеше абсурдно. Нейна беше и прогнозата, че между 10 и 16 май предстои промяна в държавата към добро, за която няма повече информация.

На по-късен етап тя тълкува собственото си предсказание, като го обвърза с идеята за създаване на държавните бензиностанции и одържавяването на хазартната дейност.

"Хората са изплашени и объркани, но искам да им дам надежда, че предстои нещо хубаво, няма да е веднага, до 7 или максимум 10 години България ще е една от най-проспериращите държави в Европа. Дадено ми е още да предам, че всички българи в Австрия е добре да се завърнат до края на годината, защото там предстоят размирици. Ще тръгнат от Тирол. След това е много възможно границите да бъдат затворени и за нашите сънародници ще е много трудно да се върнат у дома. Всеки има право да вярва или не, аз имам дълг да споделя това, което ми се изпраща като видение", сподели преди две седмици Алекс.

За жалост с днешна дата пророческите й думи започнаха да се сбъдват.  На 27 юни Нова тв съобщи, че в италианския град Мондрагоне е нападнат български микробус с роми.  

Derstandard съобщава на 28 юни за сблъсъци във Виена, при които турските десни екстремисти атакуваха кюрдски митинги.

Подробности по темата публикува и в. Труд вчера, като се позовава на австрийското издание "Кронен Цайтунг".

Алекс предрича, че България ще тръгне нагоре след като стане предсказаното от баба Ванга. Жена ще седне на президентския стол и ще поведе българите напред и нагоре. Според нея това ще се случи на следващите избори.

"Повечето хора бъркат предсказанията с гледане. Двете неща са несъвместими. Първото е даденост. Показват се или се казват бъдещи събития, касаещи повече хора. Понякога се дава точна дата, но не се дават подробности. Понякога се дават подробности, но без да се даде дата. При хора като мен не зависи кога и какво искам да видя. Всичко идва като му дойде времето.

При гледането хора идват и искат да знаят бъдещето. Но тук искам да поясня: Не мога да видя пътя, ако не ме допуснат. Целта е не да видя бъдещето, защото то вече е предначертано, а да видя правилният път. Тогава мога да дам напътствия, но те се отнасят за правилния път. Смените ли пътя, променяте ситуациите и нещата се объркват. Пророчествата като цяло могат да се променят във времето, обвързани със промяна на предначертаното. Едно е сигурно обаче - те винаги се случват. Това, което може да се промени е само времето. Защото с промяна на пътя си удължаваме и времето до постигане на предначертаното. Зная,че има много хора, които ще повярват. Както зная, че мнозина ще ме критикуват, защото не вярват в невидимите неща. Целта ми не е да всявам паника, а да дам надежда. Онази надежда ,без която се губим. И както винаги казвам, всеки има право на личен избор. И ваш е изборът дали ще повярвате или не

Но ако не вярвате, то просто подминете. Без нападки, без обиди и упреци. Аз съм свикнала да ме сочат с пръст- като прокажена. Да чувам упреци и обиди.

А Вие дали искате утре да бъде всичко добре? Това зависи от нас, хората. Да бъдем добри, да мислим позитивно и пуснем любовта в сърцата си. Това не боли.

Повечето от вас казват: "Не вярвам на нещо,което не мога да видя или усетя". Аз питам тогава: А въздухът как го усещаш? Какъв мирис или цвят има? И след като не можеш да го усетиш, защо дишаш тогава? Имаш ли нужда от нещо, което не можеш да обясниш? Предсказанията са по същият начин - те идват, за да ни покажат и научат, както и за да ни предпазят от нашите собствени грешки", коментира Алекс.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.07.2020 г.
0
 
 
Ромеите (ромите) мангалите да не се връщат, ако ще да ги нападат в Австрия, ако ще да ходят чаааак в Австралия. Може и тая фуста да вземат със себе си, щот обикновено на тяхният род е дадено да лъжат и мамят.
Aнонимен
на 01.07.2020 г.
0
 
 
Само ако не е Б.Б на власт България може да просперира..
Aнонимен
на 01.07.2020 г.
0
 
 
Интересна прогноза,до сега много прогнози,и предсказания съм чела,чувала,вече близо 20г,от много ясновидци.Все сеиздигаме,изправяме,но това време,още не идва.Вярно надеждата,умира последна.Но има поговорка.Помогни си сам да ти помогне,и бог.Дано,думите,на тази жена,се окажат,верни.Много ми се ще да повярвам на това,нейно,предсказание.На което,ще кажа само.АМИН!Помогни Господи.Дай сили на,българите,най после,да,отхвърлят,измамата,в която,живеем.И да се надигне,тоя народ,за да покаже че,БОГ дава но вкошара,не вкарва.
Aнонимен
на 30.06.2020 г.
0
 
 
Предсказанието на Ванга беше за жена министър председател.
Aнонимен
на 30.06.2020 г.
0
 
 
Йеремия 17:5;Числа 23:19;;Тит 1:2 Като християнин вярвам само на Създателя,Бог. Вярата идва от доказателства.Само Божиите пророчества се изпълняват на 100 процента и с най-много подробности.Само чрез Божието царство/управление ще се решат проблемите на човечеството! Откровение 21:4,5
0
 
 
Много е хубаво за да е вярно. Прилича ми на герберска поръчка,също като тази на оная Алена,дето все предсказва,че правителството е най доброто за българския народ.
Aнонимен
на 30.06.2020 г.
0
 
 
Вярвайте в доброто! Само така се привлича енергия от която всички имаме нужда!
0
 
 
Убеден съм в това ! Мислих , че съм сам !
0
 
 
не знам кво е взела, но искам от същото рџ’Љрџ’‰
0
 
 
Боже,колко злобни коментари..... никой не каза -" дано се сбъднат прогнозите....." Да - народът е отврат!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: