Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Димитър Стоянов за убийството на Мартин Божанов- Нотариуса: Времената са размирни и човешкият живот не е ценен
Автор: Екип Ruse24.bg 09:46 / 01.02.2024Коментари (0)448
© bTV
Нямам обяснение за последното убийство у нас. Определено не е приятно, но показва каква е ситуация в България – времената са размирни и явно човешкият живот не е ценен. Това коментира Димитър Стоянов, секретар по сигурност и отбрана на президента.

Вчера вечерта Мартин Божанов - Нотариуса беше прострелян в главата с огнестрелно оръжие в района на квартал "Горна баня".

Димитър Стоянов коментира и политическия проект "Трети март". Той заяви, че не е наясно дали ще има партия "Трети март" и ако възникне такава дали ще бъде президентска, или не.

Според него въпросът дали Весела Лечева, Крум Зарков и бившите социални министри ще бъдат лицата на такава алтернатива – трябва да бъде отправен към тях.

"Все още не виждам такъв проект на хоризонта, може би трябва да го дискутираме, след като се появи", заяви пред bTV Димитър Стоянов и допълни, че досега проруски партии не е виждал в България.

"Ако има такъв проект, в неговите рамки ще се реши дали да работи с Делян Пеевски, а няма Делян Пеевски да решава ще работи с такъв проект", посочи още той.

"Ако трябва да интерпретирам думите на госпожа Йотова, бих казал следното – да, предложение към Румен Радев имаше и тя дойде по време на самия запис. Офератата, която отправиха към президента, е да бъде английска кралица – да му бъдат орязани крилата и да му бъдат отнети всички привилегии, включително и за назначаване на хора в службите. Ако погледнете записа, това е програмата за управление на сегашното правителство, на сегашната сглобка. Ще видите в него, че Бойко Борисов е изпран, че Конституцията вече е променена. Покана към президента Румен Радев няма – това, което казах, е в шеговит тон. Той категорично изрази своя вот на недоверие по време на връчване на мандата в резултат на този запис", коментира Димитър Стоянов.

Скандален запис от заседание на "Демократична България" с участие на "Продължаваме промяната" беше оповестен в общественото пространство през юли 2022 г.

"Записът е красноречив - чудесна оферта, отправена към президентската институция", заяви Стоянов.

Той попита къде са плащанията по Плана за възстановяване и устойчивост и допълни, че ги няма, защото правителството не е свършило работата си.

"Делян Пеевски излага своите тези - единствено и само за да защити своите коалицииони партньори. Отляво на Кирил Петков стои Бойко Борисов, арестуван от Кирил Петков за корупция, отдясно - Пеевски, който е обвинен от сами Петков за корупционер", коментира Димитър Стоянов

Според него Бойко Борисов може да каже къде води Пътят на Копринката.

Още по темата: общо новини по темата: 200
24.04.2024 »
19.04.2024 »
16.04.2024 »
16.04.2024 »
09.04.2024 »
09.04.2024 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: