Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Днес деловите срещи са успешни за Лъвовете! Деви, очаквайте повишение!
Автор: Пламена Николова 14:47 / 13.04.2021Коментари (0)511
©
Дневен хороскоп за 13.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Успехите ви са съпътствани от проблеми и пречки, които не бива да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задачи. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте нетърпение на работното си място. Бъдете внимателни към неочакваните делови и лични запознанства. Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви който е решил да потърси други сексуални партньори, за да ви отмъстят.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте да ви предложат нова работа. Денят е труден, но не пречи да дадете съгласието си, стига да ви задоволява и да обърнете хода на събитията в своя полза. Бариерите, които си поставяте сами и притеснения ви не са оправдани. Не се отказвайте от намерението си да завършите започнатите задачи, които вече ви тежат. В личен план не се очертават успехи. Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност може и да изгладят недоразуменията.

БЛИЗНАЦИ

Непредвидени разходи ще намалят спестяванията ви. Не се вживявайте и не приемайте този факт за неприятност. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат неуспешни. Уточнете време за разговори с влиятелни хора за следващата седмица, ако знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в удобно за двете страни време. Семейните да внимават с поведението си. Няма да ви липсват и романтични мигове. Не изневерявайте! Сексът с любимите ви със сигурност ще ви достави удоволствие. Несемейните да са предпазливи с познанствата.

РАК

Заемете се с рутинните си задължения и не уговаряйте делови срещи. Ще бъдат неуспешни, ако не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, ако не сте готови с предложения и искания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си на работното място, които в момента изживяват поредната криза. Вечерта, въпреки че деня е бил уморителен си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие.

ЛЪВ

В този ден сте доволни от всичко, което е свързано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват действията на близки хора, но трябва да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни. Ще разрешите отдавна възникнали проблеми между вашите колеги, с които те не успяват да се справят. В семейството създайте хармония и разбирателство. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове с любимите си хора и на приятни сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е задължително. Не заминавайте в командировка, защото може да се окаже, че вашите идеи са отхвърлени, заради невъзможност да ги защитите директно. С отговорно отношение към предложенията на колегите си гарантирате повишение на заплатата. Не е изключено, ако сте коректни и отговорни, да ви предложат и по-висока позиция. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Въпреки добрите постъпления в личната ви банкова сметка днес ще изхабите много сили и нерви, за да се справите с работата си. За съжаление причината е в чужди грешки, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в задълженията си и ще успеете. Ще сте недоволни от себе си, но това усещане е временно. Не се вживявайте в критиката по ваш адрес и не се заяждайте. Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер. 

СКОРПИОН

Денят е неблагоприятен за активна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в поведението си.  Нервността ви оказва влияние и на работното място. Не ви се работи, затова сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Причината за проблемите ви се корени във факта, че сте развалили отношенията си у дома. Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

СТРЕЛЕЦ

Не поставяйте началото на новите задачи до обед. Следобед ще се справите успешно. Най-напред ги обмислете и обсъдете още веднъж. През целият ден успехът е с вас, ако не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в исканията си и не прикривайте претенциите си пред вашите колеги, които не бива да ги научават от странични хора. Възможен е неочакван обрат в личния живот. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен. 

КОЗИРОГ

Намерете начин да засилите желанието си за работа. Всичко постигате с много усилия. Не бързайте да споделяте идеите и плановете си. Отложете планираните делови срещи. Разговорите, които се налага да провеждате са ви досадни и го правите без желание, но хората срещу вас го долавят и могат да ви подведат. Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Желанието ви да сте на първото място и да виждат само вашите успехи, не ви позволява да сте реалисти, а омъглява съзнанието ви и ви води към провал, ако не осъзнаете мястото си. На работното място не сте особено активни. Очаквате да получите похвала, с която да блеснете пред колегите си, но е добре да я заслужите. Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Любимите ви хора са се подготвили с вечеря на свещи и са изпълнени с желание за сексуални наслади.

РИБИ

Концентрирайте силите си, за да се справите с проблемите, които възникват още от сутринта в този ден. Не изяснявайте отношенията си с хора, които познавате малко или се запознавате днес. Отложете деловите срещи дори и ако колегите ви настояват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи делови начинания. В семейството също трябва да сте толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: