Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Днес интимните отношения на някои от нас ще са подложени на изпитание
Автор: Екип Ruse24.bg 09:16 / 20.08.2023Коментари (0)593
©
Дневен хороскоп за 20.08.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър, а почивният ден позволява това. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. На работното си място, отложете деловите разговори и оставете начинанията за друг ден. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица, въпреки че деня е почивен. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица. Не пропускайте да купите цветя и бутилка вино, след като сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.

БЛИЗНАЦИ

Време е в почивния ден да планирайте грижливо бюджета си до края на годината. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

РАК

Ще се ядосате, защото в почивния ден ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс.

ЛЪВ

Работете активно, въпреки че деня е почивен и не отказвайте предложенията за помощ. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Очертават се проблеми в личните ви отношения, но са преодолими. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Днес, в почивния ден, сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от    страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ВЕЗНИ

Действайте организирано и целенасочено. Днес, въпреки че деня е почивен, сте в отлична форма, имате възможности за успех. Не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове. Във ваша полза е, дори и да не го осъзнавате, да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени, за да не мърморят непрекъснато. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Деня е почивен и не е добър за преглед на документи. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните си разговори. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка. Няма как да го убедите, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението му и от сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Постигнете стабилност на работното място, съобразете и ограниченията в почивния ден. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите на работното си място днес е от значение за материалното ви състояние. Вечерта поканете на гости приятели. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход, въпреки че деня е почивен. Звездите съветват да не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас, особено заради роднинска интрига. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще получите добро заплащане, след като работите активно в почивния ден и се справяте без странична помощ. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения, но трудно ще ви простят отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

РИБИ

Днес денят е почивен, а вие сте избухливи и заядливи и най-вече инатливи във ваша вреда. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви.

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: