Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дневен хороскоп за 17 януари: Начинанията са неуспешни за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:32 / 17.01.2023Коментари (0)656
©
Дневен хороскоп за 17.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Честност и доверчивост ви пречат да осъзнаете, че около вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат очаквания успех. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Избегнете с разум, такт и търпение проблемите на работното място, както повелява ретроградния Меркурий. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Възобновете прекъснатите делови отношения, ако сте допуснали грешка и едва сега я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви помага да избегнете трудностите при ретроградния Меркурий. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед трудно ще вземете правилно вярното решение. Не са изключени разочарования, ако сте прекалено доверчиви. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на курсове зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс. 

БЛИЗНАЦИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Вашите отношения на работното място са причината за напрежение заради изискванията на ретроградния Меркурий. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. Ще получите известие от държавна институция което ще ви зарадва. Задължителният анализ на изпълнените задачи до момента е във ваша полза. Умението ви да се справяте със задълженията си ще ви донесе приходи. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

РАК

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Стабилизирайте постигнатото на работното място, въпреки ретроградния Меркурий, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте прецизно в детайли новите си планове. Предпазвайте се от интригите на ваш колега. Ако работите в сферата на банковото дело и финансите не подписвайте финансови документи. Данъчни документи ви създават проблеми. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ЛЪВ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Повлияни от емоцията ще допуснете грешки на работното място при ретроградното движение на Меркурий. Не се включвайте в рискована сделка, само защото ви я предлага ваш приятел. Отложени задължения изискват да се заемете незабавно с тях, дори и ако работите в дома си. Очаквате финансови постъпления, но непредвидени разходи ще погълнат част от спечеленото. Можете да ги избегнете. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на партньора си, че го използвате. 

ДЕВА

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Не се намесвайте в спор между вашите колеги, безсмислено е. Няма как да им помогнете да надмогнат егото си и заради факта, че Меркурий е ретрограден. Нека спрат и мятат напразно обидни думи един към друг - право на личен избор. Задачите ви изискват пълна концентрация, за да бъде успехът с вас и да се доволни от постигнатото. Запазете спокойствие. При делови срещи бъдете изключително тактични даже и ако разговаряте виртуално. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

ВЕЗНИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Защитете интересите си, дори и ако се наложи да докажете чужди пропуски, особено при ретроградното движение на Меркурий. Стремежът ви към промяна е засилен, но може да се окаже с непредвидими последствия, ако сте прибързани. Пригответе се за задгранично пътуване. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако спорите и искате да го откажете, но в смутната обстановка те сами ще го отложат. Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Склонни сте на познанства, които може така да ви обсебят, че да забравите за професионалните си задължения. Бъдете отговорни към себе си заради ретроградното движение на Меркурий. Не рискувайте! Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си, особено ако са решили, че днес не им върви и си търсят оправдание в околните. Не го ли сторите ви очакват проблеми на работното място. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! За огромна изненада на вашите колеги ще се справите с трудностите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите очакваните финансови постъпления навреме, а те са ви необходими. Не ви съветвам да пътувате. На работното място не бъдете прекалено упорити и инатливи и приемете критиката от ръководството, дори и да не е градивна, за да избегнете провала при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват. 

КОЗИРОГ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Начинанията ви носят успех и признание, ако имате на кого да разчитате. Не спорете с вашите колеги и не им доказвайте правотата си, след като отказват да чуят аргументите за отказа ви да ги подкрепите. Не започвайте импулсивно изпълнението на нови задачи на работното място, ако са от значение за бъдещите ви професионалните успехи, за да не се провалите. След работа се приберете у дома и си почивайте. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимия. 

ВОДОЛЕЙ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Очаквайте приходи, които ще озлобят вашите приятели. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите колеги трудно ще издържат на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да жънете успеха. Избягвайте контактите, заради опасността да се изпокарате с непознати хора и да създадете напрежение в отношенията. Очаквайте отлични финансови постъпления и при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта си почивайте или отидете на гости за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! За вас днес е от огромно значение да си наложите спокойствие, ако искате са работите по план при ретроградното движение на Меркурий. Така сами си гарантирате успех в начинанията и при провеждане на разговори за сътрудничество и ще получите признание. В материално отношение успехът е с вас. Признанието и приходите ще ви зарадват и ще ви възвърнат изцяло самочувствието. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти, за които сте извикали майстори, но стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми и не спорете с партньора си.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: