Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дневен хороскоп за 3 януари
Автор: Екип Ruse24.bg 09:36 / 03.01.2023Коментари (0)680
©
Дневен хороскоп за 03.01.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не прекалявайте с желанието си да работите и след края на работния ден, а и Меркурий е ретрограден. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели. Внимавайте с разходите, за да не влошите финансовото си състояние. Ще се наложи да приключите със стари задължения. Проявете предпазливост в общуването. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. 

ТЕЛЕЦ

Не пропускайте да си създадете приятни емоции и да се заредите с добро настроение. Ако сте се заели със стари задачи е добре около обед да ги приключите и да се заемете с новите, въпреки ретроградния Меркурий. Професионалната ви заетост днес е надхвърлила позволените граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ.  Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс.

БЛИЗНАЦИ

На работното място бъдете умерени, особено след като Меркурий е ретрограден. Не допускайте внезапно обземащото ви лошо настроение, породено от несъгласие с чуждото мнение, да съсипе вашите стабилни делови отношения и да провали намеренията ви за романтична вечеря. Вечерта се постарайте да сте сред вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с роднини. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. 

РАК

Ще бягате от тълпите хора, притеснени да не ви заразят с вирус, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте на вашето работно място при забраните на ретроградния Меркурий. Съветвам ви да не предприемате пътуване, ако ще натовари вашата психика. Вечерта се откажете от намерението да поканите делови партньори на вечеря, а обърнете внимание на интелектуалното си развитие. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си, бъдете компромисни.

ЛЪВ

Настроението ви е променливо. Ако имате желание пътувайте и се разтоварете от напрежението, но не и делово, защото Меркурий е ретрограден. Ще получите предложение за нова работа. Изкушавате се да се впуснете в промени, само защото сте се оказали случайно сред хора, които ви привличат. Дразните близките си, които не успяват да разберат каква е причината да сте така непостоянни. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети.  

ДЕВА

Трудностите са преодолими, но денят е напрегнат и е предупреждение, вечерта да си дадете почивка, вместо да се натоварвате с чужди служебни задължения, особено при повелята на ретроградния Меркурий. Без колебание обмислете новите си планове и потърсете хора с влияние, които да подкрепят идеите ви и да инвестират при вас. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря.

ВЕЗНИ

Емоцията, която влагате в общуването, не само може да развали настроението на хората около вас, а и да съсипе отношенията ви необратимо, особено при противопоставянето на изискванията на ретроградния Меркурий. Съветвам ви да не спорите и да не се заяждате с колегите си без причина. Не споделяйте импулсивно вашите планове. Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

СКОРПИОН

С агресията, която блика от вас без причина, няма как да се защитите от нападките на вашите близки и колеги. По-добре си наложете спокойствие, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Никой с нищо не ви заплашва. На работното място правите впечатление с вашата активност, която ще ви помогне да се справите със задачите си до обед. Не предприемайте делово пътуване. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са успешни, ако са обмислени предварително, въпреки че Меркурий е ретрограден.  Овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в причина за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте виновни. Трудно ще изгладите отношенията, ако ги развалите. Не реагирайте болезнено на всяка критична забележка. Не сядайте зад волана и избягвайте обсъждане на служебни проблеми със случайни хора. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. 

КОЗИРОГ

През деня, дори и при ретроградния Меркурий, се справете със служебните си задачи. Задълбоченият анализ на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира професионален успех. Реалната оценка на резултатите и вашата обществена позиция ви е носят полза. Въпреки сложните семейни проблеми, този ден е успешен за вас. Вечерта бъдете с вашите близки. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят.

ВОДОЛЕЙ

Ще изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени, а и Меркурий е ретрограден. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат вечерта да обиколите магазините. Анализирайте в детайли и с помощта на колеги, всички направени ви предложения. Пътуванията са нежелателни. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор.

РИБИ

В този ден ви очакват големи промени. Предприемайте ги сами, за да сте сигурни в крайният резултат. Пътуване ще ви разтовари от напрежението, но го осъществете само ако не вреди на служебните ви задължения, каквато е повелята на ретроградния Меркурий. Завършете започнатата делова работа. Внимавайте при работа с финансови отчети и подредете счетоводните си документи. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: