Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Дневен хороскоп за 9 февруари: Денят за някои зодии ще бъде противоречив
Автор: Екип Ruse24.bg 11:43 / 09.02.2023Коментари (0)884
©
Дневен хороскоп за 09.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят е противоречив с неочакваните събития, които ви поднася. Изисква от вас анализ на всичко, което сте постигнали. Семейните проблеми са на преден план и изискват такт и търпение, за да ги разрешите. Длъжни сте да бъдете предпазливи по отношение на деловите си партньорите, за да избегнете грешки породени от нереални предложения за бизнес. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили  с флиртовете.

ТЕЛЕЦ

Ще ви изненада предложение за спешна работа. Ако я приключите до края на деня ще ви донесе добра печалба. Не ви съветвам да я отказвате, защото парите са ви необходими. В материално отношение успехите са с вас, ако не се подадете на направените ви  предложения за инвестиции през следващата седмица. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимния си партньор, мили жени, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте подвластни на емоцията и се налага да направите избор между романтичните увлечения, работата и семейните си задължения. За вас е от значение да си изясните кои са ви приоритетите. Вие сте хората, които най добре знаете към какво се стремите и как очаквате да се развият професионалния ви живот и личните ви отношения. Денят позволява да изясните причините, ако сте ги обтегнали. Няма да ви се разминат и проблемите с интимния партньор, предизвикани от вашето закъснение и нереални обяснения защо се е случило. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

РАК

Въпреки конфликтите, в които се опитват да ви въвлекат ваши роднини имате възможност да постигнете успех на работното си място и да се справите със служебните си задължения. Бъдете активни. В бизнесделата ви ще настъпи положителна промяна, която ще усетите следобед. Не проявявайте агресия, ако някой отказва да ви подкрепи. За щастие вечерта, въпреки напрегнатия ден, който оставяте зад себе си, ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ЛЪВ

Ще ви провърви в реализирането на ваши идеи и проекти, които са вече обосновани. С  поставените ви служебни задачи си справяте успешно, въпреки че не сте склонни да работите активно. Насрочете делови срещи за следващите дни. Направете уговорката през новата седмица да подпишете договорите, които ще ви донесат добри приходи. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Налага се да разрешите финансови проблеми. Не се опитвайте да прехвърлите тази задача на вашите колеги. Ако успеете да се справите сами ще заслужите признание за възможностите си. Работата ви спори, ако не се притеснявате, че трябва да приключите по-рано. Общуването с деловите ви партньори е затруднено, но по тяхна вина. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.

ВЕЗНИ

Провокации от страна на вашите колеги и трудности в общуването не бива да ви развалят настроението в успешния ден. Деловите разговори ви носят полза. Работата ви спори. Бъдете сдържани, дори и ако нарочно се опитват да ви пречат. Не реагирайте импулсивно и агресивно и не се подавайте на погрешни съвети. Вечерта ще се наложи отново да се ядосвате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

СКОРПИОН

Във ваша полза е да се пазите от резки скокове в настроението, с които вредите на отношенията си. Ако имате запознанства, добре ги преценявайте. Сред новите ви познати може да има идеални хора, но това не означава, че веднага може да им се доверите изцяло. Сред тях може да има и познати на ваши неприятели. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Не се правете на герои и не надскачайте възможностите си. На работното място бъдете търпеливи и разсъдливи и се дистанцирайте от кризата в отношенията, която изживяхте сутринта. Успехът е с вас, ако не допуснете агресивни изблици. Невъзможност да разрешите служебните си проблеми не е причина да сте нервни. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Причината за трудностите по пътя ви е във вашето поведение, породена от проява на безцеремонност и грубост на вашите неприятели, вместо да сте дистанцирани. Те се опитват да рушат авторитета ви и да ви злепоставят пред вашите делови партньори. Общуването с вашите колеги е затруднено, заради нежелание да вникнете в думите им. Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилността ви гарантира подкрепата, която очаквате от вашите колеги на работното място, но и от влиятелни хора с със стабилен авторитет. Не предприемайте нищо ново. Завършете започнатите задачи. Не налагайте мнението си и не проявявайте ината си. Не отказвайте помощ, ако ви е предложена с добри намерения от вашите колеги. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Въпреки привидната ви стабилност, съдбата отново ви поднася изпитания. Прекалено голямо е изкушението да блеснете с умението си да показвате чуждите недостатъци. Ще си спечелите врагове. Проявете предвидливост и сдържаност в общуването. От вашето поведение и разсъдливост зависи успехът ви, ако сте на работното място. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: