Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Доживотен затвор за Красимира, убила приятеля си! Било е страшно!
Автор: Стойчо Генов 13:54 / 31.03.2023Коментари (0)560
Красимира Лалева получи днес изключително тежка присъда за убийството на приятеля си Божан Иванов в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 37-годишната пловдивчанка направи изявление в съдебната зала за първи път от началото на процеса.

"Признавам се за виновна! Искрено съжалявам! Господ ми е свидетел, че не съм искала да става така. Желая минимално наказание. Все още ми е доста болезнено да говоря по тази тема. Отношенията ми с Божан не бяха добри. Той ме заплашваше и издевателстваше над мен. Беше съвкупно посегателство - вербално и словесно", заяви Красимира Лалева.

Тя бе призната за виновна в това, че на 21.10.2021 г. в Пловдив умишлено е умъртвила Божан Иванов, на 28 г., като убийството е извършено с особена жестокост. В пледоарията си прокурорът обяви ужасяващи факти от престъплението.

Той се позова на експертизата, според която Красимира е нанесла 4 удара по главата на Иванов с 2,5-килограмова метална гира. Докато той агонизирал, жената започнала да го души, притискайки с ръка устата и носа му, а след това и врата. В резултат на това обвиняемата счупва подезичната кост на жертвата си. С това обаче престъплението не приключило. Лалева искала да се убеди, че смъртта е настъпила и затова увила с найлонова торба главата на своя приятел. Завлякла тялото в банята, където го поляла с масло и го запалила. Впоследствие потушила огъня, тъй като съседи започнали да звънят на вратата на жилището заради появилия се дим и остра миризма.

"Народът е казал: Криво дърво го изправя само брадвата", заяви по време на пледоарията си адвокатът на близките на починалия. Той поиска от съда да наложи наказание доживотен затвор за Красимира Лалева.

В крайна сметка тя получи точно това - доживотен затвор. Това е втората по тежест възможна присъда в страната ни, като най-тежката е доживотен затвор без право на помилване.


Още по темата: общо новини по темата: 3
12.01.2023 »
16.11.2022 »
26.10.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: