Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Двама варненци са големите победители в предприемаческото състезание "Започни млад"
Автор: Пламена Николова 14:35 / 01.12.2021Коментари (2)513
©
Тридневното събитие "Започни мрад“ завърши с двама големи победители и предизвика много емоции и интерес от страна на публиката, която проследи състезанието на живо в онлайн среда.

Един от големите победители е проектът Rage Room на Борислав Николов от град Варна - шумоизолирана стая, в която хора, изпитващи емоционално напрежение ще могат да чупят стари вещи и по този начин да разтоварват стреса от ежедневието. Освен тази важна функция, предприемачите планират и да рециклират счупените предмети. Другият победител в конкурса е проект EcoSmoke на Александър Градев също от град Варна – екипът ще разработва техника за рециклиране на фасове, превръщайки ги в материал, от който могат да се произвеждат други продукти. По този начин младите предприемачи смятат, че ще помогнат значително за опазването на околната среда в България.

След напрегнато гласуване и пред аудитория от над 1500 души, които следиха развитието на състезанието и всички представени идеи, наградата на публиката беше спечелена от екипа на AdventureKey на Деница Вечерникова от град Бургас, който има за цел да разработи приложение за любителите на пътувания.

"В "Започни млад“ тази година участваха над 60 идеи на млади предприемачи, като 14 от тях стигнаха до големия финал и получиха възможност да сформират екип и да бъдат подпомогнати от нашите ментори. Състезанието беше много вълнуващо и интересно за всички участници, менторите ни, журито, публиката и целия ни екип. Гледаха ни над 1500 човека, пишеха много коментари, споделяха и се радваха на енергията и ентусиазма на всички млади хора. Щастливи сме, че успяхме да дадем положителен заряд на всички и вярваме, че много от идеите имат потенциал да се развият в работещи бизнес проекти“, споделят от сп. Български предприемач.

Сред членовете на журито, които оценяваха проектите бяха Полина Тоскова - Country manager в MyPos, Димитър Димитров - CEO Ardes и Стефан Ставрев - CEO Trisoft. Участниците бяха подкрепени от менторите Мирослав Ангелов - управител на MKAFinance, Галин Димитров - създател на EastAccelerator, Здравка Горначка - съосновател на Кулинг Пауър Сълюшънс, Явор Въртинков - основател на семейната компанията "1 ГАЗ“, Мария Георгиева - основател на Creditchoice Ltd, Светослав Романов от Clean Water Bulgaria, Мария Цветкова - една от създателките на организацията Ген ключове България, Борислава Киркова от Alpha Group, Емил Йонидов - генерален мениджър на Uni State Broker, Павел Павлов - бивш Изпълнителен директор на Булгартабак АД, Кристина Кирилова - регионален мениджър за Swiss Education Group и Стефан Савов - консултант европроекти.

Наградите, които получиха финалистите в състезанието са един пос терминал от myPOS, сметка без такса и голямо количество бракувани пос терминали за чупене за победителите от Rage Room, 10 геймърски мишки, безплатен курс от ERP Academy, два шестмесечни абонамента за PR обслужване, две безплатни регистрации на фирми и тримесечно безплатно счетоводно обслужване, безплатна презентация пред дамския бизнес клуб, кариерна консултация според ген ключовете от Ген ключове, три шестмесечни рубрики в списание “Български предприемач", два чека по 1000 лева за осребряване, 14 книги "Как да стартираш бизнес без собствен капитал“, уикенд почивка в най-луксозния комплекс в Несебър и 3D принтер.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.12.2021 г.
+1
 
 
От Екосмоук са две момчета - Александър Градев и Борислав Чобанов
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: