Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Единственият син на Васил Божков ходи на пазар без охрана
Автор: Екип Ruse24.bg 10:57 / 03.09.2023Коментари (0)304
©
Антон Божков, единственият син на Васил Божков, излезе на пазар без охрана, видя репортер на "Уикенд". Богаташът се отби в голям хипермаркет в столичния квартал "Драгалевци". Това се случи в деня на прибирането на баща му Васил Божков в България. 

Зетят на Стефан Софиянски спокойно обиколи рафтовете в супера, като си тръгна с два стека минерална вода, корнфлейкс, прясно мляко и полуготови спагети. Явно семейството не залага на здравословното хранене. Видимо храната не беше за баща му Васил Божков, с когото не са много близки.

Божков-син се е променил значително за последните 3 години, откакто се появиха проблемите на семейството му с правосъдието. Мъжът на Ива Софиянска видимо е напълнял с поне 10 килограма, а може би дори 15. Няма го стройното момче, което беше само преди няколко лета. Косата на 39-годишният Антон вече е прошарена, пуснал е и неоформена брада. През ноември наследника на Черепа ще чукне 40 години. Макар и в интернет да пише, че е роден през 1986 година, всъщност Антон се е появил на бял свят на 20 ноември 1983 г.

Името на Божков-младши нашумя, след като бе обвинен от прокуратурата в пране на пари по поръчение на организирана група, ръководена от баща му. Антон бе пуснат под гаранция от 1 млн. лева броени дни след задържането си. Синът на Черепа е женен за дъщерята на екс-премиера Стефан Софиянски – Ива. Тази година бизнесменът и бившата тв водеща отпразнуваха 10 години семеен живот. Двамата се запознават по време на следването си в Лондон, бързо се залюбват, Ива забременява и вдигат скъпа сватба, когато булката вече е бременна. Любопитно е, че баща му Васил Божков тогава дори не се появи на тържеството. Преди няколко години бившият партньор на Васил Божков - Цветомир Найденов, разкри в интервю, че хазартният бос не е отишъл на сватбата на сина си Антон със Софиянска. По думите на Цеката той не уважил вълнуващото събитие заради поредната си любовница и семейството му било гротеска. Няма доказателства, че Васил Божков не е присъствал на венчавката на единственото си дете, но няма и очевидци, които да потвърдят, че е уважил сватбата.

След като Васил Божков бе обявен за международно издирване, кариерата на снаха му Ива също се сгромоляса. Тя бе тихомълком освободена като репортер в Нова телевизия, където се опиваше да гради име, макар по всеобщо мнение да няма особени качества като журналист.

Още по темата: общо новини по темата: 249
23.04.2024 »
23.04.2024 »
23.04.2024 »
03.04.2024 »
01.04.2024 »
01.04.2024 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: