Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Една зодия да не посреща гости днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:40 / 25.11.2021Коментари (0)715
©
Дневен хороскоп за 25.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Приемете деловите предложения, които ви поднасят сутринта. Въпреки вашето съмнение, ви носят материални успехи. Не пропускайте да поставите ново начало заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Работа в съдружие ви носи успех, въпреки колебанията ви и притесненията, които блокират бързото ви решение. Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им,  не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на емоцията да съсипе хармоничните отношения на работното ви място. Внимавайте да не създадете ненужна дистанция между себе си и подчинените си. Ако се занимавате със семеен бизнес в никакъв случай не се обезличавайте живеейки в сянката на вашите близки. След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Влиянието на вашите колеги върху мнението на началниците ви не е за пренебрегване. Не подценявайте техните съвети. Начинанията са успешни, ако си наложите умереност и търпение. Гарантират ви добри финансови постъпления. Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изнервят. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади. 

РАК

Анализирайте постигнатото до момента. Поправете допуснатите грешки. Не подписвайте договори с банкови и финансови институции, защото може да си навредите. Направете консултацията със специалисти, вместо да търпите финансови загуби. С повече предпазливост, успехът е с вас. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена. 

ЛЪВ

Справяте се успешно със задачите си на работното си място, но все мърморите и не сте не сте доволни от постигнатото. Не се поддавайте на опити да ви отклонят от промяната, към която се стремите. Анализът на вашето поведение ще ви предпази от грешки. Прекалили сте с неприязънта си към вашите колеги, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение. 

ДЕВА

Интелектуалците жънат професионални успехи. Търговците да се заемат с обновяване на складовете и стоките си, важна задача в празничните дни. Направете финансова ревизия. Бракувайте негодните за продажба стоки, дори и ако претърпите временни загуби, които бързо ще възстановите с новото зареждане. Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнес дами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не поставяйте началото на нови задачи. Ако сте прибързани може да се окажете заплетени в рисковани начинания, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си положение. Коректността в отношенията с колегите ви ще ви предпази от неприятности и ще събуди доверието им във вас. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора си заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия. 

СКОРПИОН

Не харчете без причина, за да посрещнете неотложни разходи във вашата фирма през следващите дни. Прибързаността ви е изцяло във ваша вреда и може да се превърне в причина за критични забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешки при изпълнението на служебните ви задължения. Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата, ако не сте се отдали на удоволствие през деня. 

СТРЕЛЕЦ

Наложете си спокойствие и търпение, за да стабилизирате постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Въздържайте се от делови контакти, защото сте склонни да водите ненужни спорове, провалящи планираните сделки за следващата седмица. Не се сърдете на колегите си. Трудно овладявате емоцията. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Предстои ви изпълнен с положителни емоции ден. Осъзнайте, че е безполезно да си губите времето за пазаруване при това за края на годината. Още нямате яснота къде ще празнувате. Подгответе финансовите си отчети и трудовите договори на нови служители. Назначенията задължително трябва да бъдат подписани преди края на месеца. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте на чужда преценката си, за да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете желаният резултат. Рискувате да предприемете пътуване, което заради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми. Не предприемайте промени, дори и ако сте направили задълбочен анализ. Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате дори и да са лудували в училище. Вечерта се постарайте да приготвите с хубава вечеря. 

РИБИ

Вашите колеги са несговорчиви и дистанцирани, но причината е и във вашето поведение, което ги е огорчило. Очаквате друг да се заеме със задачите ви, но дори и да се случи това, губите приходи, за което ще съжалявате. Не проваляйте бъдещите възможности да печелите пари с лекота от допълнителни задачи. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: