Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Емануела разказа играта на Диневи, изнесе им кирливите ризи
Автор: Екип Ruse24.bg 13:00 / 19.09.2019Коментари (4)921
©
Фолкзвездата Емануела отново има огромни проблеми с таткото на втория си син - Димитър. Наследникът на милионера Динко Динев я осъди на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити и сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.

Какви мерки ще предприеме гласовитата красавица, за да запази рожбата при себе си? Има ли вероятност да клекне пред бившия си и да му се помоли за милост? На тези и още много други въпроси отговаря певицата в интервю за "Уикенд".

- Eмануела, затоплиха ли се отношенията ви с Димитър Динев, бащата на сина ви Мити? Ако ли не, има ли шанс да заровите томахавката? 

- Все се разправяме за родителски права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него... На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от "вътрешното му убеждение". Била съм отчуждавала детето от Митко... Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда. 

- Имате ли доказателства, че детето е било болно, когато не сте го давала на бившия си и че сте му позволявала да вижда татко си извън режима? 

- Всички документи са представени пред въпросната съдийка, включително и медицинските за периодите, когато детето е било болно, и декларациите, от които е видно, че съм давала детето на Митко извън режима. Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила... Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място. 

- Как е възможно при това положение да ви отнемат родителските права? 

- Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си... Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи - има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото. 

- Нека да обобщим – твърдите, че не дистанцирате сина си от баща му... 

- Категорично! Детето трябва да общува и с двамата си родители. Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам, какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига. 

- Кога ще следващото заседание от съдебната ви сага? 

- Подадох въззивна жалба, но още не са отговорили. Реално сега очаквам делото да отиде в градския съд. Там като втора инстанция са трима съдии и се надявам да вземат решението си според закона, а не според "вътрешното си убеждение". Мити вече ходи на детска градина и няма как да се спазва режимът, който е бил преди това. Още навремето ме заплашваха, че ще ми вземат детето и т.н. Явих се по Нова телевизия и казах истината, а ме осъдиха незнайно как за злепоставяне и клевета. После Митко ми се обади да си оправим отношенията, предложи да не се караме и да не обжалвам. Е, не обжалвах. Но му платих дължимата сума, за която беше искът му по гражданското дело. Хората си мислят, с колко ли неща съм се уредила около тези милионери... Да, ама не!

- Да, мнозина ви смятаха едва ли не златотърсачка, щом сте се хванала с наследник на един от най-заможните кланове у нас - братя Диневи..

- Когато бяхме заедно с Митко, имах само едно условие към него - да не разчита на баща си, да си изградим ние двамата всичко сами. Нищо никога не съм искала от родата му. Някакви злобари пишат, че съм била хванала с него, защото имал пари! Пълна глупост е това, не отговаря на истината! Случвало се е даже Митко да ми иска пари назаем. Няколко пъти е идвал до вкъщи и съм му давала, а след това ми ги е връщал. 

- Наистина ли? 

- Да, помагала съм му веднъж с 200 лева, втори път с 500 и трети път с 1500 лева. Иначе претендираме, че сме много богати и известни... 

- Цялото това напрежение отразява ли се на здравето ви? 

- Сринах се. Получих нервен дерматит, падна ми имунната система... Чувствах се адски зле, имах момент, в който дори изпитвах усещане за вина, че ходя на работа. Луда работа, направо откачена история... 

- Димитър Динев отговорен родител ли е? 

- Обича си сина - това не мога да го отрека. Но го приема все едно му е братче. Като родител е по-скоро безотговорен. Той много рядко гледа детето. През лятото пък да не говорим... Доста хора ми казаха, че бил все по кръчмите до сутринта, а синът ни стоял с баба си, която, слава Богу, се грижи добре за него.   

- Каква е истинската цел на Димитър Динев? Възможно ли е той да не се стреми да ви отнеме детето, а да иска да ви върне при себе си? 

- Иска да ми вземе детето, защото тогава наистина бих клекнала и бих му се молила. Това реално си е изнудване. Истинската цел на Митко е да отида и да му падна на колене, та всички да разберат, колко съм влюбена в него - което всъщност не е така. Стремежът му е да демонстрира пред всички, че не ме иска, пък аз много го обичам и направо не мога без него. Общо взето по този начин той прилича на селски бабаит, който няма смелост да се изкаже срещу някой мъж, а предпочита да се изправя срещу жени. Колкото и да се опитвам да се разбирам с Диневи, просто не става и не става. Като цяло Митко не е лош човек, но има кофти пример за подражание и се е повлиял отрицателно. 

- Какви са позитивите от тава, че синът ви е внук на един от братя Диневи? 

- По тяхно настояване записах малкия във Френския лицей. Таксата там е 10 000 лева на година. В момента, когато попитах "А кой ще плаща градината?", отвърнаха, че ги изнудвам за пари. Съгласиха се да поемат половината сума. Митко казал и на детегледачката ми, че изкарвам повече пари от него. Факт е, че работя и имам стабилни доходи, но къде е финансовата отговорност на бащата?! 

- Каква издръжка плаща той за детето си? 

- По 250 лв. на месец. Това са единствените пари, които ми дава - никога не съм получавала повече. Плаща издръжка от година, откакто имаме решение на съда. Преди това и за нея се ослушваше... 

- Има ли жена до себе си в момента? 

- Не знам и не ме интересува. Текучеството на разни нощни пеперуди там е толкова голямо, че ще ми трябват счетоводни умения, за да съм наясно. Ще се радвам да се влюби и най-после да ни остави на мира. 

- Споменахте, че Мартин продължава да е мъжът до вас... 

- Да, заедно сме. Не му е никак лесно с мен с толкова много участия вечер и с това, че денем непрекъснато гледам да бъда около Мити. А и тези драми с детето ми го натоварват и с него. Благодаря му, че въпреки сложната ситуация не спира да ме подкрепя и обича!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
'Невероятна' поза за снимка със сина и...
Aнонимен
на 19.09.2019 г.
0
 
 
Как пък не се влюби в един стругар примерно или шофьор от градския транспорт??? И после,ама то не било за пари,красив бил
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.09.2019 г.
+2
 
 
Хвани единият, удари другия. Менкат се като носни кърпички, пък после - ми той, ми тя, пък детето.. Това не са хора, които могат да отглеждат нормално децата си.
+1
 
 
Всъщност никой не отнема родителските права на единия или другия.Те си ги имат правата на родители.Съда присъжда при кого да се ОТГЛЕЖДА детето.Преценката е лична на съдията.Дали зад нея седят пари или лична преценка това е друг въпрос.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: