Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Емблематична водеща на новините зависима от алкохола? Хванаха я да пие в работно време
Автор: Екип Ruse24.bg 09:07 / 10.09.2019Коментари (0)549
©
Гена Трайкова надига чашките още от обяд, убедиха се лично папараците на "Уикенд". Заедно със свои колежи емблематичната говорителка си сръбва винце в работно време.

Преди няколко дни бившата любима на шефа на новините в Би Ти Ви Венелин Петков отскочи по време на обедната си почивка да похапне в заведение в близост до НДК, където се намира телевизията. Говорителката от първите години на Би Ти Ви пристигна в ресторанта заедно със спортната журналистка Николета Маданска, която в момента е гадже на Венелин, и още трима техни колеги от нюзрума. 

Групата от петима души се настани на една от по-големите маси. Любопитна подробност бе, че дългогодишната половинка на Венелин Петков Гена, с която бяха пред подпис в гражданското, седна точно срещу настоящата му изгора Николета. Не личеше да има каквото и да е напрежение между двете дами, напротив – те явно са добри приятелки. 

Журналистите прегледаха менюто, а Трайкова вдигна два пръста към келнерката, за да й поръчат. Чевръстата сервитьорка веднага разпозна редовните си гости и пристигна на минутата, за да вземе поръчката им. Групата не чака дълго да пристигне храната. Десетина минути по-късно девойката остави на масата им кана с вино и 5 чаши. Докато колегите й наблягаха на разхладителния в жегите таратор и диня, изборът на Гена бе по-необичаен, затова почака около половин час. Докато търпеливо чакаше поръчката си, а колегите й почти изядоха обяда си, келнерката най-накрая пристигна и сервира пред Трайкова цяла тенджера, пълна с черни миди. Гена лакомо хапваше от морските мекотели и поставяше черупките им в капака на тенджерата. Според експерти в морската кухня, стилното сервиране по този начин на мидите барабар със съда за готвене, запазвало вкуса, сочността и топлината на храната. Хапките Гена прокарваше с глътки бяло вино. 

Групата прекара в бистрене на ведомствените клюки около час. Когато обедната им почивка бе към края си, всеки един извади портфейла си и плати своя дял от поръчката. Компанията остави символичен бакшиш и се отправи към сградата на Би Ти Ви, където, макар и леко опиянена от алкохола, да продължи да работи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: