Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Футболни прогнози за последния кръг на Висшата лига
Автор: Екип Ruse24.bg 11:28 / 24.07.2020Коментари (0)644
©
В неделя предстои да се изиграят всички десет двубоя от последния кръг на английската Висша лига. Мачовете са с начален час 18:00 ч. като изключително интересна ще бъде битката за топ 4 и битката за оцеляване. В тази статия ще ви предложим топ футболни прогнози за най-интересните двубои от последния кръг на "Премиър Лийг". Без да губим време започваме с нашите предложения.

Челси няма да сбърка у дома срещу Уулвърхемптън

Отборът на Челси има изключително важно домакинство на Уулвърхемптън в последния кръг. "Сините" са на 4-ото място във временното класиране с актив от 63 точки. Воденият от Франк Лампард загуби 3-ата позиция след поражението с 3:5 от Ливърпул в сряда вечер. Освен това Челси има само точка аванс пред петия Лестър, който може да ги изпревари при успех или равенство срещу Ман Юнайтед в последния си мач. Но от друга страна, "червените дяволи" са 3-ти с равен брой точки с Челси, така че и хикс на "сините" срещу Уулвс ще им свърши работа. Отобрът на Челси има 3 успеха и 2 загуби в последните си 5 мача, докато формата на "вълците" е по-лоша - 2 победи, 2 загуби и 1 равенство. Челси влиза като фаворит в срещата, а през първия полусезон разби своя опонент с 5:2 на стадион "Молиню". "Сините" би трябвало отново да спечелят, тъй като двубоят за тях е от изключително значение.

Манчестър Юнайтед ще запази мястото си в топ 4

Манчестър Юнайтед гостува на Лестър в решителен двубой за място в топ 4 на Висшата лига. "Червените дяволи“ не успяха да победят Уест Хем в средата на седмицата като двубоят на "Олд Трафорд“ завърши 1:1. Тимът на Оле Гунар Солскяер изоставаше в срещата, но стигна до точка с изравнително попадение на Мейсън Грийнууд. Все пак със спечелената точка Ман Юнайтед се изкачи на 3-ото място в класирането като има равен брой с четвъртия Челси и една повече от предстоящия си опонент. Ако Юнайтед загуби на "Кинг Пауър Стейдиъм“, то почти сигурно ще изпадне от четворката. Предвид огромното значение на срещата, то двата отбора ще хвърлят всички сили за победата. Много футболни прогнози може да са за Гол/Гол в тази среща, но ние ще се доверим на Манчестър Юнайтед и предлагаме опцията Равенство няма залог 2.

Астън Вила ще запази мястото си във Висшата лига

Астън Вила записа впечатляващ успех с 1:0 над Арсенал у дома в средата на седмицата. С тази победа бирмингамци се измъкнаха от опасната зона, но имат равен брой точки по 34 с 18-ия Уотфорд. В неделя Астън Вила гостува на Уест Хем, който си осигури оцеляването преди 2 кръга. "Виланите" ще се стремят да вземат поне точка от срещата, за да се спасят. Астън Вила загуби 3 от последните си 5 визити на чужд терен и не показва добри игри далеч от дома, но феновете на тима се надяват на по-силно представяне на "Лондон Стейдиъм".

Опонентът им в битката за оцеляване - Уотфорд, гостува на "Емиратс" на Арсенал. Задачата на "стършелите" ще бъде доста тежка, тъй като техният опонент има 4 победи в изминалите си 5 мача у дома. Уотфорд пък загуби последните си 5 визити в лигата. В миналия кръг отборът бе разбит с 4:0 от Манчестър Сити у дома. Арсенал пък надигра Ливърпул в последното си домакинство в лигата и ще се стреми да спечели срещу Уотфорд, за да завърши силно сезона. Поради тази причина очакваме "стършелите“ да останат под чертата след последния си мач за сезона, а от друга страна Астън Вила да запази мястото си сред най-добрите отбори в Англия.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: