Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Габриела Кардашлиева: Създаването на хармоничен баланс между професионалния и личния живот е в основата на доброто самочувствие
Автор: Живко Кръстев 13:49 / 05.03.2024Коментари (0)1166
©
Важно е да създадем една приятелска атмосфера между мислите и нашите действия, за да може да се чувстваме по-уверени за бъдещето си. Това каза в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“ блогърът Габриела Кардашлиева.  

"Целта ми е чрез опита си да помагам на хора, които се чувстват объркани. Аз вярвам, че всеки може и няма нужда да изчиташ някаква специална литература за това нещо, достатъчно е само да се вгледаш в себе си, което всъщност е трудното“.  

Създаването на хармоничен баланс между професионалния и личния живот е в основата на доброто самочувствие и успешния живот както в професионален, така и в личен аспект. Според нея е необходимо да има една абсолютна насоченост към това какво се случва тук и сега, а не човек да живее в миналото или пък в мечти за бъдещето. Важно е човек добре да познава себе си и емоциите си.

"Във всяко едно решение, което взимаме, се корени желанието. Желанието поражда мотивация, мотивацията поражда действие, а действието резултат. Всеки един избор дава отражение на нашия живот, като всичко е отражение на нашите мисли и действия,“ обясни още тя.

Всичко е промяна и движение, смята още блогърът, като подчерта, че светът няма да спре да се развива и да върви с бързи темпове – въпросът е ние каква гъвкавост прилагаме, какво даваме, какъв баланс изграждаме, за да вървим наравно с него. За целта според Габриела Кардашлиева, за да може човек да помага на другите, да се чувства полезен и да бъде щастлив, освен на работата трябва да се обръща внимание и на себе си.

Говорим за простите неща от живота, които ние забравяме и по някакъв начин оставаме на заден план, и изкарваме по-висшите неща, които се предават чрез медиите. Трябва да бъдем абсолютно концентрирани върху това какво ние искаме, да не се влияем от чуждото мнение, за да просперираме в живота,“ разясни Габриела Кардашлиева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Мигрантски натиск към България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: