Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Големи проблеми в брака на Мая Манолова, разводът чука на вратата
Автор: Екип Ruse24.bg 13:59 / 03.01.2021Коментари (18)832
©
Проблемите в брака на Мая Манолова и Ангел Найденов, за които се зашумя в разгара на лятото, се задълбочават, коментират близки до семейството. Коледните празници двамата съпрузи прекарали отделно. Бившата омбудсманка гостувала в апартамента на своята дъщеря Ралица, където отваряла подаръци заедно със своя внук Максим. Найденов обаче отсъства от милите снимки.

Той поздрави приятелите си във Фейсбук със семпла картичка за Рождество Христова. Бърза проверка установи, че в листата му с приятели в социалната мрежа вече не присъстват нито жена му Мая, нито дъщеря ѝ Ралица, нито пък нейният мъж Мартин. Очевидно напрежението в привидно идиличното семейство е ескалирало, а времената, в които Ангел позираше прегърнат с Манолова, щерка ѝ и зетя, са останали в миналото.

Още през август стана ясно, че бившият военен министър живее като отшелник във фамилната вила в село Рударци. Когато се сдобиха с нея, двамата с Мая я приемаха като свое любовно гнездо. Там посрещаха всички празници с приятели и роднини. От месеци обаче кракът на Манолова не бил стъпвал в пернишкото село, казват съседи на политическото семейство.

Тя има свой апартамент в столицата, където пребивавала. Последната поява на Найденов рамо до рамо с жена му бе на събитие, организирано от нея през септември, където двамата стояха на дистанция един от друг, а ексминистърът на отбраната шокира с неугледен вид. Подпухнал, с големи торбички под очите и драстично напълнял, политикът дори не бе разпознат от някои присъстващи.

Прави впечатление, че Ангел Найденов използва ежедневно профила си в социалните мрежи, но за да коментира проблемите в БСП, мръсния въздух, безводието в Рударци и други злободневни теми, но не и да подкрепя акциите на жена си.

"Водят се съпрузи само заради нейния имидж“, коментират из интернет форумите. След като на бял свят лъсна новината, че Манолова била нещастно влюбена в премиера Бойко Борисов, а през лятото решила да му мъсти, предвождайки метежите в центъра на София, Ангел Найденов се депресирал и сам се отдалечил от нея.

Едва 4 години след сватбата им в Кюстендил разводът вече чукал на вратата им, пише "Ретро". Ангел и Мая се венчаха след няколкогодишна тайна афера, по време на която Найденов все още беше женен за бившата си съпруга – лекарката Нина Найденова, която изостави жестоко. Преди време Соня Колтуклиева направи шокиращи разкрития за личните отношения в любовния триъгълник.

"Когато Мая Манолова тръгна да развежда Ангел Найденов, родителите ѝ и дъщеря ѝ се отказаха от нея. Остави нещастна прекрасната лекарка д-р Нина Найденова, която беше обичала и подкрепяла Ангел Найденов от времето, когато са били ученици, дъщеря му е плакала неутешимо на сватбата си заради изневярата на баща си. По онова време Моника Йосифова-Станишева ме помоли да помогна на Мая Манолова и да я срещна с някои издатели, чиито медии най-яростно пишеха за любовната ѝ афера с Ангел Найденов. Сторих го. Тоест, използвах връзките си да ѝ съдействам, защото Мая Манолова това знае – да се възползва от връзки. Попитах я: разбихте две семейства с Ангел, толкова ли голяма любов ви е завладяла?!

Отговорът ѝ беше шокиращ: "Не, бе, просто ми писна да съм митничарската жена, трябва ми някой от моята среда, с публично име, да направим най-известното политическо семейство в страната!“. Това е Мая Манолова: робиня и господарка на пиара. Всичко ѝ е изкуствено. Всичко ѝ е измислено. Всичко ѝ е подчинено на личната изгода“, написа Колтуклиева във фейсбук профила си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.01.2021 г.
+2
 
 
Старо гюбре като се забърка, мирише страшно!
0
 
 
Другарката МаяМа сестра Галева е дамата в черно от клипчетата в спалнята на Борисов.Ако не знаете,другаря Найденов затова се е поболял,щото от Омбудсман я чукат на вратата.Тя затова сега гони чукача по магистралите щото се надява да я почукат още малко,но край. Насра се. Отмъщава му и със записите и с Оставката с Отровното трио.Черепа плаща! Апропо на първата снимка с пистолетчето (от пластмаса),евраците(фалшива горна банкнота) и златното кюлче( шоколадче) фотограф - аранжировчика не е проверен от НСО щото е познато лице :) В дамската си чантичка си носила атрибутите за коса компромат. След година и нещо снимала мъжа с мъжките нужди как спинка. Пак тя. Да може да сглобят картинката. Борисов е наясно,затова не му пука.Щото ще и използва лицето за да си обърши задника в едно с Отровното трио. Тая к****тина обича да върти такива сценарии. Като Костинброд с Бареков или поправката в закона за сводниците заради Ванко 1. Но и тя ще се нахендри и ще остане политически труп ,като вкиснатата мома Дончева.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.01.2021 г.
+2
 
 
Какво да очакваме от това женище, задкулисни, подлички игри, политика на моментните хрумвания, признати греши, сякаш това има значение постфактум. Тези трябва да ги държим колкото може по- далече от политиката. Тези хора дори в личния си живот не носят отговорност, не проявяват морал, а търсят изгода. Боко й подари омбудсманското място и кола на НСО и тя напусна БСП.
-1
 
 
Другарката в черна рокля дето нареди пищова(пластмасов) и пачките(фалшива горна банкнота)и кюлчето злато(шоколадче) в Бояна. Дето вика Бойко....и аз съм мъж,имам си своите нужди. Втората снимка по късно е как спи Борисов. На първата са я пуснали от НСО без проверка ,щото е познато лице :) Та това е МаяМата. Бойко си я пляка,тя му отмъщава със сценария.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 03.01.2021 г.
+5
 
 
На Соня Колтуклиева може да се вярва, колкото може да се вярва на Мая Манолова, колкото на циганин от хайван пазара, колкото на Тиквата от Банкя, ама 10 пъти по-малко.
+6
 
 
Жена никога не бих докоснал с пръст.Тази е единствената.С голям кеф ще и отпора няколко селски шамара.По противно същество едва ли може да съществува.Тоя пич е голям късметлия че се отървава
+6
 
 
ЕМИ КОЙ ЩЕ ТЪРПИ ТАЗИ ПРОСТА ОВЦА.ТОЛКОВА ПРОТИВНА И ЗЛОБНА.ЛИЦЕМЕРКА.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.01.2021 г.
+7
 
 
Набарала е някой прост мангизлия. Тоя беден аскьовски каунь вече не й трябва. Такава е тя - пчеличката Мая.
+7
 
 
Нищо ново под слънцето. Поредното амбициозно к***е. Такива с лопата да ги ринеш у нас. ......И не само у нас де.
+2
 
 
И все пак ще се намерят достатъчно кауни да гласуват за нея и отровните глупаци (които са си поредните селски тарикати)! И ще успеят! И слаФчо дето въртеше сФирки на мутрите,и той ще успее! И после се сърдим като ни покажат нагледно какво ни е нивото- работническо селски тарикати негодни за нищо!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: