Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Грандиозно шоу в Слънчев бряг
Автор: Екип Ruse24.bg 11:52 / 02.06.2019Коментари (0)823
©
С премиерния спектакъл "Game of Gods" ще бъде открит музикалният сезон на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Повече от 30 артисти от България и Румъния ще участват в грандиозното шоу, което ще потопи гостите в атмосфера, вдъхновена от мистика, фантастика и великолепие. Началото ще бъде поставено на 7 юни точно в полунощ. На морския бряг се очакват над 2500 души. Спектакълът, който е без аналог в България,  ще е в клуба "Bedroom beach". Вечерта  зад пулта ще застане сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg. 

Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за силната заявка, която дава клуба за лято 2019. Грандиозната сцена, убийствения саунд и над 80 осветителни устройства ще гарантират невиждано по размерите си зрелище. Купонът ще продължи и на 8 юни. Заявеното за тази дата разтърсващо парти със световно известни диджеи и изпълнители, ще бъде без еквивалент по мащабност и блясък. Същата нощ официално врати отваря и клубът Cacao beach. Гости ще са диджеите Dennis Kruz и  Tini Gessler.

На 12 юни южният плаж ще бъде домакин на грандиозния концерт на примата на българската естрада –Лили Иванова. Тя ще изнесе бутиков спектакъл, специално за 60-ия юбилеен сезон на Слънчев бряг. Събитие, което ще се превърне в явление за българската музикална сцена.Сред официалните гости на откриването на юбилейния сезон на най-големия курорт у нас ще бъдат и всички хора, професионално ангажирани с историята и развитието на Слънчев бряг. Концертът на примата ще започне от 21,30 часа.

Летните партита на южния плаж в Слънчев бряг, ще бъдат култови събития с топ DJ от цял свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin, Lva K. И др.. Хип-хоп емоциите ще достигнат критични нива на забавление през цялото лято с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, СкандаУ, Криско, Ъпсурт и Тита.

Това лято на южния плаж в Слънчев бряг ще бъде поставено и началото на нова поредица партита на плажа – Trap on the beach. В тях ще вземат участие – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. През годините южния плаж се превърна в любимо място на млади хора от цял свят, заради изисканата атмосфера, интериор от естествени материали, внушителен саунд, първокласно обслужване и най-вече модерно лайфстайл настроение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: