Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Грозни сцени! Военен скочи на катаджия заради синчето си!
© Ruse24.bg
Снимка: Архив
Военнo-окръжната прокуратура в Пловдив разследва военнослужещ, който на два пъти се заканил "да довърши“ униформен служител от КАТ, защото последният написал акт на сина му, който пък карал скутер по тротоара, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Според написаното от военното обвинение драматичната случка се разиграла през август м.г. Тогава полицаят не бил на работа и се движел пеша по пловдивски тротоар, когато видял срещу него да идва скутер, управляван от млад мъж. Служителят на реда мислел да пропусне скутера, но той рязко спрял пред него и едва не го блъснал. Катаджията направил забележка на младежа, че не било позволено да се движи с мотоциклет по тротоара, но последния му казал да си гледа работата.

По-възрастният мъж отвърнал, че бил полицай и точно това му била работата, като се легитимирал със служебна карта. Имал намерение само да направи забележка на младия водач, но той се държал агресивно. Затова катаджията звъннал и поискал на място да дойде екип, който да установи самоличността на нарушителя и да вземе съответните мерки спрямо него. След малко на място пристигнал екип униформени, които написали акт на младежа.

На 5 септември м.г. бащата на младежа пристигнал в сградата на КАТ със сина си, за да търси сметка за съставения акт. Той директно поискал да разговаря с началника, но той го препратил към инспектор, който да провери случая. Пред него разказал, че полицаят от тротоара се изживявал като шериф и в извънработно време спирал неоснователно хората и им съставял актове.

Замесеният в случката служител бил наблизо и бил извикан, за да се изяснят обстоятелствата. Отново припомнил на младежа, че не е редно да кара моторен скутер на тротоара. Тогава бащата се намесил и започнал да крещи, че униформеният се изживявал като шериф, че отвън щял да го довърши. Приканил го с думите "Ела отвън, за да те довърша". Това повторил няколко пъти.

Няколко дни по-късно военният и синът му отново бил призован в сградата на КАТ, за да даде обяснения по случая. В стаята влязъл и служителят на Пътна полиция, който разговарял с момчето на тротоара.

В този момент изражението на военният коренно се променило. Лицето му рязко пребледняло, той станал от стола, посочил полицая и започнал да крещи на разпитващия "Ето го този, който писа акт на сина ми. Като Вие не можете да се справите с него, аз ще се справя и ще го довърша. Този повече нито ще работи, нито ще живее. Аз ще го довърша". Заявил също, че знае къде живее другият и казал, че ще го причака в тъмното.

Служителят разказал пред разследващите, че изпитвал страх за живота и здравето си и за тези на своето семейство, тъй като заплахите били отправени от военнослужещ. Предстои Военно-окръжната прокуратура да реши дали да повдигне обвинение на военния.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.10.2019 г.
0
 
 
Едно време, ако бащите научат, че синовете им се държат като гамени по улиците, такива шамари следват вечерта, че на малкия повече не му идва на ума да повтори подобно нещо. А сега бащите се държат като гамени !!!!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: