Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Гърневски: Деляне, не скачай от борда, "червените акули" ще те разкъсат още във въздуха
Автор: Екип Ruse24.bg 17:38 / 04.10.2017Коментари (2)846
© БНР
"На местно ниво Делян Добрев разгроми комунистическата партия в Хасково както Германия Бразилия на световното - моля те, Деляне, не скачай от борда на кораба". Това каза от трибуната на парламента народният представител на ГЕРБ Спас Гърневски. По думите му червените акули ще го разкъсат още във въздуха, ако скочи от кораба.

"Всички сте свидетели, че от първия ден на това НС и на съставянето на българското правителството, опозицията започна непримирима битка за дестабилизация на страната, на парламента, като отказа да се включи в подготовка и защита на интересите в предстоящите изпитания на България. Нещо повече, започнали са много груби, недостойни, атаки срещу достойни парламентаристи в залата", добави той.

"Г-жа Йончева избяга от големите теми, от големите схеми на Прехода", посочи Гърневски. Той обърна внимание, че Йончева е избягала от фалита на банките и въпросите за Жан-Виденовата зима. "Избяга от темата за кражбата на пловдивски имоти", заяви Гърневски и обясни, че става въпрос за Пловдивския панаир. В това, според него, има участие и тогавашният заместник-министър на икономиката и енергетиката.

Гърневски, който е бивш кмет на Пловдив, подчерта, че за четири години от БСП са подарили града на олигарха Георги Гергов. Той припомни случая в Каварна и подчерта, че има назначени роднини на кмета Нина Ставрева в общината. 

"Няма да си внеса оставката втори път преди да се убедя, че резултатът от гласуването ще е различен". Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев пред журналисти след отхвърлянето на оставката му като депутат.

"Колегите ме поставиха в много тежка ситуация. Благодаря им за подкрепата. Те не приеха този мой личен акт. Оттук нататък бих могъл да внеса оставката втори път, но няма да го направя преди да говоря с тях и да се убедя, че резултатът от гласуването ще е различен, защото в противен случай ще загубим още един пленарен ден", коментира Добрев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 04.10.2017 г.
+3
 
 
Май ще е най-добре всички да скочите от борда !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: