Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Християн Гущеров свали 40 килограма заради жена си
Автор: Екип Ruse24.bg 16:23 / 16.07.2021Коментари (0)878
© Инстаграм
Християн Гущеров е успял да свали цели 40 килограма, за да е на нивото на сексапилната си жена Светлана. Благоверната на милионерския наследник показа преди дни снимка с него по повод рождения му ден. От нея се вижда, че на 33 години Хриси е паднал до нивото на килограмите, които се разхождал като студент.

Пълната промяна във визията на Гущеров е настъпила в рамките на трите години от сватбата му със Светлана досега. Той мина под венчило през 2018 г., когато имаше вид на надуваема лодка. На повечето снимки, които тогава изтекоха в публичното пространство, Християн е напъхан в костюм, чиято кройка скрива голяма част от излишните му килограми. Изтекоха обаче и кадри, в които фотоапаратът го е запечатал по риза и гледката е стряскаща. 30-годишният тогава младоженец изглежда като балон.

Три години по-късно обаче става ясно, че плеймейтката е успяла не само да го мотивира да й предложи брак и да я глези като кралица, но и да го накара да мине на хранителен режим и да отслабне.

В чест на рождения ден на мъжа си Светлана показа снимка от морската почивка, с която двойката отбеляза празника. Въпреки че на нея Християн се вижда само до гърдите, промяната в лицето му не оставя съмнение колко много е отслабнал той. Бузите му са се стопили осезаемо, а изражението му е станало далеч по-приятно и лъчезарно в сравнение с преди. Цялостният му вид е по-здрав и свеж и няма нищо общо със старото му болнаво излъчване на затлъстял човек, който изглежда двойно по-възрастен, отколкото е в действителност.

Твърди се, че зад цялата тази позитивна промяна стояла неговата съпруга, която за три години му роди две деца – момче и момиче. Покрай нея Хриси започнал да прави опити да ограничи калориите, като в същото време намалил алкохола и заменил с тренировки запиванията с приятели, които били основното му занимание преди да се ожени за блондинката. Тя така го глезела вкъщи, че излизанията по мъжки му ставали все по-скучни за сметка на семейния живот с двете им малки деца.

Резултатът от новия начин на живот на Гущеров-младши започна да се забелязва още по Нова година. Тогава двойката показа снимка пред елхата, от която стана ясно, че коремът на Християн видимо се е прибрал. Няколко месеца по-късно той вече изглежда като нов човек и, ако продължава в същия дух, скоро ще може даже да се изявява като манекен. Гущеров сега няма нищо общо с вида си отпреди 6 години, когато каза "Да!" на първата си съпруга – фолк певицата Мария. Тогава се говореше, че той тежи в килограми толкова, колкото жена му е висока в сантиметри – 150 кг срещу 150 см.

Преди няколко години бащата на Християн – бизнесменът Добромир Гущеров, също успя да отслабне трайно, след като години наред имаше проблеми с теглото. Той се стопи с 50 килограма – от 142 на малко над 90 килограма. Синът е тръгнал по неговите стъпки не само защото така изглежда по-естетично, но и защото е по-здравословно, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: