Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Христо Стоичков съсипан от нова семейна драма
Автор: Екип Ruse24.bg 08:53 / 04.10.2019Коментари (7)659
©
Модерният ляв няма да бъде щастлив тъст стана ясно от следващата новина. След като Мика се раздели със съпруга си Айкут, сега и по-малката дъщеря на футболиста - Христина, се е развела със съпруга си Лука по-малко от 2 години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. 

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма.  Тя изтри всички общи снимки от акаунтите си в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на щерка си и вече дори не контактува с бившия си зет. 

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя с фамилия на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители. Макар миналата година да се заговори, че Камата отново ще стане дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се омъжиха през лятото на 2016 година на пищна церемония в баровския РИУ Правец. На тържеството просъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти, както и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994 година. Роклята на булката струваше 5 000 евро и бе дело на диайнера Валентино. А в разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал да снима младоженците, припомнят от Ретро. 

След като последва примера на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, когото дори успя да дари със син и така направи Христо Стоичков щастлив дядо. Уви и нейното щастие се оказа краткотрайно и в началото на тази госина стана ясно, че любовта между двамата млади, красиви и богати съпрузи си е отишла.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"След като последва примера на сестричката и Мика се омъжи за турчина Айкут, когото дори успя да дари със син и така направи Христо Стоичков щастлив дядо". Ясно, не стига че к***а, ами и родоотстъпничка, след като е окотила едно българо-турско катърче. Тази не трябва да се нарича българка! Той и баща и в миналото плюеше по България. Смешници!!!
0
 
 
Радостта му и този път не беше дълга.
0
 
 
Валентино за 5000 евро?! С'я, ще се жертвам за едната сестра, пък каквото сабя покаже. Поне ше можем с тъста да си псуваме на воля! :)
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Богатите също плачат. Избора на партньор за хора с пари е,като да си купят дреха.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: