Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ицо Хазарта потресе с вулгарно поведение, феновете му го набедиха за чалга изпълнител
Автор: Екип Ruse24.bg 11:06 / 09.01.2020Коментари (0)1154
©
Ицо Хазарта стана първият български рап изпълнител с концерт в голямата зала на НДК. Билетите за грандиозното събитие свършиха поне седмица преди уречената дата.

Основателят на групата "Ъпсурт“ може да се похвали със завиден успех, но повечето от старите му фенове са потресени от видяното на сцената, пише "Галерия“.

Не сме дошли за голите мадами, чалга звездите достатъчно ни заливат с такива, недоволстват те. Светлинните ефекти, пищната хореография и красивите момичета, които развяват прелести, не са онова, което са очаквали почитателите на хип-хоп певеца, известен със своите бунтарски текстове.

"Хазарта се превръща в един от масовката, което не му прави чест“, "Той осмива порядките в обществото, липсата на морал и фолк дивите, а шоуто му не е с нищо по-различно от техните“, гласят още реакциите след концерта, състоял се на 27 декември.  

От сдържания стил, характерен за Христо Петров, също не е останала и следа. Той показа другата си страна – арогантност, неприлични жестове и свръх его, считат присъствали на впечатляващата проява.

По-младите представители в публиката едва ли ще си спомнят друго, освен сочните задни части на танцьорките, които през повечето време били наведени и с гръб към тях.

"Няма как да откъснеш очи от подобна гледка, а родителите, които са ги пуснали там, да си правят сметката следващия път“, обсъждат и потребители в мрежата концерта, който премина под мотото "Опознай Ицо преди да съдиш хазарта“.

Хазарта беше едно от най-търсените имена в Google през изминалата година, а първият му солов албум "Неправилен рап“ има над 25 милиона гледания в интернет. Това явно го кара да се опиянява от славата до такава степен, че чак да се самозабравя, което може да му изиграе много лоша шега, категорични са възмутени от изцепките му.

Ицо загуби доста от ореола си през последните месеци, омаскарен от бившата си жена Диана Котева, която обяви, че води тежка съдебна битка с него заради дъщеря си Аделина.

Рапърът лишил първата си съпруга от родителски права, без тя да подозира и в резултат на това от години не е виждала детето си. Драмата изглежда няма да се разреши мирно и семейните скандали тепърва ще се вихрят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: